Çözüldü BIOS Update Sonrası Ekran Gelmemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
B350M anakartim var, ryzen 2 1400 islemci takiliydi, ryzen 5 5500 aldim ve bunun icin bios uptade yapmam gerekiyordu. Uptade yaparken ryzen 2 1400 takiliydi ve islem gösterge çubuğu sonra geldikten sonra monitörüm gitti ve bir daha ne yaptıysam gelmedi. bu sorunu nasıl çözebilirim

Çözüm
Anakartım nanay olmuş arkadaşlar, ilginiz ve alakanız için teşekkürler.
Bir arkadaşımdan başka anakart ödünç alarak denedik ve çalıştı, anakart alacağım.
Neden bozuldu bilgim yok o konuda. Her şey için teşekkürler!
Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Anakartının üzerinde clrtc ya da clear ctr ram gibi bir ifade vardır 2 pinli bir soket o var mı kontrol edebilir misin? Varsa eğer cihazın power kablosunu tak bilgisayara start vermeden o pinlere tornavida falan deydir 10 15 saniye öyle bir dene
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
daha detayli hali icin buraya bakabilirsin. isi gucu biraktim sorununu arastiriyorum :)
denedim hocam ikisini de, maaleser olmuyor
Post automatically merged:

Yeni işlemciyi oturturken pinlerini bükmüş olabilir misin? Ve ayrıca display port kablosu ile mi kullanıyorsun monitörünü?
yeni islemcide herhangi bir problem yok, displau port kablosu nedir bilmiyorum. suan kullandigim kablolarin ucunde igneler var belki bu ne oldugunu anlatiyordur sizlere

i
Yeni işlemciyi oturturken pinlerini bükmüş olabilir misin? Ve ayrıca display port kablosu ile mi kullanıyorsun monitörünü?
internetten baktim eve display port kablosu kullaniyorum

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
denedim hocam ikisini de, maaleser olmuyor

yeni islemcide herhangi bir problem yok, displau port kablosu nedir bilmiyorum. suan kullandigim kablolarin ucunde igneler var belki bu ne oldugunu anlatiyordur sizlere

i

internetten baktim eve display port kablosu kullaniyorum
HDMI kablosu var ise hdmi kullanıp deneyebilir misin bios'a girmeyi? Bir kaç kez başıma gelmişti dp port kablosu yüzünden bios'a dahi görüntü gelmeme sorunu yaşamıştım. Belki hdmi kablosu ile görüntü gelirse daha düşük bir bios kurabilirisn

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
HDMI kablosu var ise hdmi kullanıp deneyebilir misin bios'a girmeyi? Bir kaç kez başıma gelmişti dp port kablosu yüzünden bios'a dahi görüntü gelmeme sorunu yaşamıştım. Belki hdmi kablosu ile görüntü gelirse daha düşük bir bios kurabilirisn
deniyorum hemen bir saniye

maalesef hocam bunda da yok ekran

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bir arkadaşımdan başka anakart ödünç alarak denedik ve çalıştı, anakart alacağım.

Çözüm
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
anakart almadan once yine de bir servise gitmen yararina olacaktir :=)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...