Çözüldü BIOS update yaptım artık açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
BIOS' a update attım valorantta spoof yapmak için siteden gördüğüm bir konu üzerine update i yaparken herşey yolundaydı kapanıp açılmasıyla bir kaldı aşağıya bilgileri bırakıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Anakart : MSI Pro H610m-E DDR4
Biosu bu modelin sitesinden latest sürümünü indirip guncellestirmeye çalıştım
İşlemci : Intel i3-12100f
Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Çözüm
1- Pc yeniden başlatıp Delete tuşu ile bios ekranını açınız
2- Settin seçeneği bölüne tıklayınız
3- Save&Exit seçeneğini tıklayınız
4- Restore Defauld seçeneğini tıklayınız ve gelen uyarıya evet diyiniz işlem bittikten sonra F10 tuşu ile çıkış yapınız

Diğer bir yöntem olarak
1- Ana kartınızın marka ve modeline göre resmi sitesinden bios sürümünü indirip flash belleğe atınız.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
sitesinden doğluğunu teyit ediniz
2- Pc kaplaı konumda iken Flash belleği bilsayara takınız ve bilsayarı açınız, açılış esnasında delete tuşuna basarak bios giriniz.
ve videodaki adımları takip edebilrsiniz
bkz. youtube "MSI Pro H610m-G Bios Update/RAM XMP (how to step by step procedure) Reasons...
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Pc anakartından bios pilini çıkarınız ve bir kaç dakika bekledikten sonra tekrar takıp deneyiniz.

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Pc anakartından bios pilini çıkarınız ve bir kaç dakika bekledikten sonra tekrar takıp deneyiniz.
Monitörüme görüntü geliyor ama kurtarma menüsü geliyor sadece dediğinizi yapıp donucem hemen

Abi bios pilini çıkartmak için şu arkasındaki yaylı metali ittirmek gerekmiyormu ittiriyorum sınıra dayandı hala cikmiyor @kingangel

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Abi bios pilini çıkartmak için şu arkasındaki yaylı metali ittirmek gerekmiyormu ittiriyorum sınıra dayandı hala cikmiyor @kingangel
11,.jpg

Pili tutan Klips esneterek çıkarınız zarar vermemeye dikkat ediniz

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
4- Restore Defauld seçeneğini tıklayınız ve gelen uyarıya evet diyiniz işlem bittikten sonra F10 tuşu ile çıkış yapınız

Diğer bir yöntem olarak
1- Ana kartınızın marka ve modeline göre resmi sitesinden bios sürümünü indirip flash belleğe atınız.
2- Pc kaplaı konumda iken Flash belleği bilsayara takınız ve bilsayarı açınız, açılış esnasında delete tuşuna basarak bios giriniz.
bkz. youtube "MSI Pro H610m-G Bios Update/RAM XMP (how to step by step procedure) Reasons to update! 13th gen"

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI

Diğer bir yöntem olarak
bkz. youtube "MSI Pro H610m-G Bios Update/RAM XMP (how to step by step procedure) Reasons to update! 13th gen"
Herşeyi düzgün yaptığıma eminim videodaki adamla aynı yapmama rağmen böyle oldu

sorunu düzelttim arkadaşlar kurtarma menüsü açılıyordu her bilgisayarı açtığımda tekrar biosa girip settingsden save & exit kısmından boot manager diye bi yer var oradan sistemin kurulu olduğu ssdyi seçtim açıldı

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...