• Moderatör
BiP hesabını kapatmak

BiP hesabı nasıl silinir diyen Android kullanıcıları için BiP hesap silme işlemini anlatacağız. BiP, Turkcell'e ait bir mesajlaşma uygulaması ve 2015 yılında Android kullanıcılarına sunuldu. Sunduğu ekstra özellikler ile gün geçtikçe daha çok indirilen BiP uygulaması, yerli yapımları desteklemek isteyenler için güzel bir uygulama. Yerli yapımları desteklemek isteyenler kullanabilir, kullanılmasını tavsiye ederiz. BiP uygulaması ile arkadaşlarınızla hattınız üzerinden mesajlaşabilirsiniz. Arkadaşlarınız uygulama içerisinde sohbetler kısmında aktif olarak size görünecek ve BiP kullananlara direk mesaj atabilirsiniz. BiP kullanmayanlara ise mesajınız SMS olarak gidecektir. BiP kullanmayan Android kullanıcılarına da davet atarak kullanmalarını sağlayabileceksiniz.

BiP kullananlar özellikle gelen mesaj sesini çok beğendiğini dile getiriyor. Ayrıca BiP üzerinden arkadaşlarınızın fotoğraflarına caps yapabilir ve oldukça eğlenebilirsiniz. Kaybolan mesaj özelliği ile başkalarının görmesini istemediğiniz mesajları karşı taraf gördükten sonra silebilirsiniz. BiP özel çıkartmaları sayesinde sadece bipe özel olan çıkartmaları sizlere sunmakta. BiP uygulamasını kullanmak istemeyenler var ise BiP hesap silme işlemi yapabilirler. BiP hesabı nasıl silinir sorusunun cevabını aşağıda sizlere sunmuş olacağız. Ancak silmeden önce bir kaç hatırlatma yapmak isteriz. Hesabınızı sildikten sonra tekrar BiP uygulamasını indirerek cep telefonu onaylaması yaparak hesabınızı tekrar açabilirsiniz. BiP üzerinden yapılan mesajlaşma, görüntülü konuşma gibi aktivitelere yenilik geleceğini ve daha da gelişeceğini düşünüyorum. Yerli yapımları desteklemenin her zaman önemli olduğunu söylüyorum. Her ne kadar desteklemek zorunlu olmasa da bizim tavsiyemiz desteklemek yönünde olur ve bu makalemizde de BiP hesabının nasıl silinebileceğini göstereceğiz. BiP hesabı nasıl silinir, BiP hesabı nasıl kapatılır sorununun cevabını bu makalemizde bulabileceksiniz.

BiP hesabı nasıl silinir?

BiP hesap silme işlemi için BiP uygulamasını açın ve sol üstte yer alan üç çizgili menü tuşuna basınız. Üç çizgili menü tuşuna basıktan sonra bu kısımda uygulama üzerinden erişebileceğiniz kısımlar, solda menü halinde listelenmiş bir şekilde yer almakta. Bu menüden uygulama içerisindeki bir çok yere anında ulaşabilirsiniz. Bu kısımda altta yer alan Ayarlar yazısına dokunun. Ayarlar kısmından hesabınıza ait ayar yapabileceğiniz kısım karşınıza gelmekte. Bu kısımda sohbet ayarları, arama ayarları, bildirimler, engellenen kişiler, hesabım, arkadaşlarını davet et ve hakkında kısmı yer almakta. Burada Hesabım seçeneğine dokunun. Hesabım kısmında en altta yer alan Hesabımı Sil seçeneğine dokunmanız hesabınızın silinmesi için size yardımcı olacaktır. Hesabımı sil seçeneğine tıkladıktan sonra gerekli adımları yapın. Gerekli adımları yaptıktan sonra BiP hesabınızı silebilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişizdir, bu tarz bilgilendirici içeriklerimizden haberdar olmak için kategoriyi takip edebilirsiniz :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Uygulamanın pek yararı olmasa da çoğu kişinin kullanıp sildigi uygulama. Forum için teşekkürler.

Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Hakikaten ya. Bu BiP ne işe yarıyor ki? Bence de silmek en mantıklısı, eyvallah kardeşim. Sağ ol.

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hayatımda gördüğüm en anlamsız uygulama olabilir. En son 2-3 yıl önce kullandım ve nasıl silebileceğimi bilemiyordum ki bu konuyu görene kadar. Teşekkürler, bilgilendirici bir konu.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Boş uyguluma Turkcell den çıktım cikalı kurtuldum.

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bedava internet almak için kullanıyorduk başka bi amacı yoktu zaten silelim teşekkürler

Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bi ara wp sıkıntı olucak diye burda grup falan kurmuştu arkadaşlar mecburen indirmiştim yararlı bir konu olmuş teşekkürler

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
zamanında internet almak için açmıştım hesap sonra sürekli mesaj atıyordu bari silerim de mesaj gelmez

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
verdiğin bilgi okadar iyi olduki anlatamam teşekkürler.

Üye
3 HİZMET YILI
Herkesin bir hevesle indirip umduğunu bulamadığı bir uygulama :D . Teşekkürler dostum.