Bir Anınızı Anlatın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
kanka zamanında okuldan kaçıcaktık 3 arkadaş aramızda anlaştık okuldan kaçalım diye kaçtık çarşıya giderken otostop çekelim dedik bitane doblo durdu bindik arabaya yol uzun tabi abiyle bi muhabbet oldu bide yoldayken diğer kaçan öğrencileride aldık abi de şansa bizim okuldan çıktı arabayla sohbet esnasında adama sorduk niye burdasın diye oğlu okuldan kaçmış müdürde çağırmış sonra o sordu ders bitti dedik herşey iyi güzelde 3 kişi bindiğimiz doblo çarşıya gidene kadar 9 kaçak öğrenci ile dolmuştu arabanın bagajından bile öğrenci çıkmışdı benimde böyle garip bi anım var işte :D
duvardan atlayıp kaçmıştık köşeyi dönünce müdür yardımcısıyla karşılaştık tuttu kolumuzdan geri kapıdan sokmuştu sddada
Post automatically merged:

Pubg de araba ile uçarken hileli karşı düşmanla havada çarpışıp arabalarımız patladı 8 kişi öldük :D
4 kişi ile giderken redzonun içinden geçtik kafamıza mı düşecek diyerek lafım bitmeden kafamıza düşmüştü . diğer el dede kuzenime düştü yere yıkılınca tekrar düştü öldü yarıldk gülmekten sadasdas

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
arkadaşlarımla havuza gitmiştim o günde midem ağrıyodu havuza kusmuştum :D

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Lise zamanlarında kantincinin arabası bahçede futbol alanındaydı ve 7 8 arkadaş arabayı kaldırıp başka yere taşımıştık hatırladıkça gülerim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
çok canım sıkıldı beyler muhabbet edelim biraz ilk ben anlatayım
5-6 sene önce köye gitmiştik kurban bayramıydı sanırım bayramın 2. günü falandı anneannem her zaman ki gibi çer çöpü bir yere toplamış yakıyor orada ki çöpleri şimdi ben küçüğüm ateşe merakım var anneannem eve geri döndükten sonra ateşin yanına gittim oynamaya başladım sonra babam geldi dur şimdi bir yerini yakacaksın diye uzaklaştırdı ben tabi yaramazım o ateşle oynanacak inat ettim bir daha gittim bu sefer dayım gönderdi ben bizim televizyonun yanında ki kolonyayı alıp balkondan ateşe döktüm anneannem ateşi bizim ahırın yanına yakmış ben kolonyayı boşaltınca bir alev aldı o ateş uffff oradan ahıra sekti bir baktım ahır alev aldı hayvanlar yanıyor itfaiye geldi falan söndürdüler neyse ki bir şey olmadı sonra akşam oldu annem anneannem kızmaya başladı işte anne öyle ateş mi yakılır falan aslın da kadının hiç bir suçu yok her şeyi ben yapmışım ama o anki çaresizliği aklımdan çıkmıyor sonra 1 sene sonra öldü şimdi aklıma geliyor bazen çok koyuyor ama yapacak bir şey yok umarım affeder :D SIRA SİZDE
başın sağ olsun
babanneme ziyarete gitmemiştim ailem gitmesine rağmen 1 hafta sonra vefat etti üzüntümü ifade edemem dünya hoş bir yer değil

Üye
6 HİZMET YILI
10 11 yaslarinda bir gun arkadaslarla erik hirsizligi yapmaya gittik topladik erikleri koynumuza doldurduk nerden baksan bi yarim cuval gelir neyse topladik indik agaclardan eve gidiyoruz yolda eve gidince tuzlayip yemeyi hayal ediyoruz kasidan agaclarin sahibi bi geliyor ki elinde beyaz bi boru var bi onu silah sanarak bi kanala atladik karsiya gectik erikler dokuldu sadece cebimize koydugumuz erikler kaldi oturduk bi agacin altina onlari yerken adam bi anda tepemize bindi simdi o kadar erigi kopardiniz ama hepsini doktunuz kacarken deydimi dedi o gun cook utanmistim buda boyle bi ani

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
okuldan kaçarken başımı yarmıştımmüdür beni okula rezil etmişti

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
today, I had the courage to face my challenges, I woke up early and prepared myself and went ahead in seeking to overcome my goals ...

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
9 HİZMET YILI
Hesap çalacağım derken bir keresinde 120 lw tr de olan hesabımı çaldırmıştım sosyal mühendislik kurbanı oldum :çD

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Lol de küfürleştiğim birini ekleyip seslide küfürleştik sonradan silmeyi unutmuşum ertesi gün beraber oyun attık ses açık olmadığı için oyunun ortasında farkettik :D

Burası Survivor burada her şey gerçek
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
sanırım 8. sınıftı sınıfa girdim girdiğimde bana bakmalarını düşünmüştüm ama kimse bakmadı geçtim en arkaya kafayı kollara alıp dayadım kafayı masaya o günün çıkışında bizim sınıfta bi çocuğu dövmüşlerdi çocuk sanırım hasta yani kulağı duymuyo bensınıftan en son çıkmıştım gün boyunca öyle durunca orda herkez çıktıktan sonra çocuğu dövdüğümü sandılar ama öyle olmadı 2 hfta uzaklaştırma verdiler sonra çocuk kağıda yazmış o yapmadı die nie konuşmuyosa ? neyse 2 hfta dolmadan 5. günde yai sanırım cmt idi okula geri döndüm pzt

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
ben daha 5 6 yaşlarındayken dışarı çkımıştım annem ve abimle sonra bakkla gidecektik ama birden annem abimin ayakkabasını bağlaması gerekiyordu ve bende karşıdaki kaldırıma geçmeye çalışırken bir araba beni sıyırıp biraz da olsa beni ezmiş bulunmaktaydı ve bu kadar

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
eskiden sevdigim bir kızın fosunu çekmek için tam çecem flaş patladı

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
2 sene önce 8. Sınıfta sınıf başkanı vardı bizi tenefüs bitince yere oturtuyordu bende yeni geldim arkadaşa birşey söyleyip yerime oturacaktım. Başkan yerine otur diye bana bağırmaya başladı bende gittim yanına 5 6 kere rica et dedim sesi yükselmeye başladı dedim bu akıllanmaz uğraşmayayım tam yerime gidiyodum gözüme yumruk attı ben şaşırdım tam ona yumruk atıcakken kaçtı bende ona vuramadım diye duvara sinirden yumruk atıp parmağımı çatlamıştım şimdi hâlâ konuşuyoruz yakın arkadaşız buda böyle ni anı

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
hack yapayım derken hacklenmiştim sonra pc yi sıfırladım

Üye
6 HİZMET YILI
hiç anı hatırlamıyorum desem o kadar kötü bi hayatım var yani
Post automatically merged:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...