2 Eyl 2016 #1 byTT B Ultra Üye Katılım 14 Haz 2016 Mesajlar 2,257 Çözümler 1 Tepki puanı 383 Ödüller 8 9 HİZMET YILI ARKADAŞLAR BİZ ARKADAŞLA OYUN YAPACAGIZ ONUN bilgisayarı ile benim bilgisayarım aynı ekranı görebilirmi YOKSA PROGRAM VARMI ACİL CEVAP GELİRSE
ARKADAŞLAR BİZ ARKADAŞLA OYUN YAPACAGIZ ONUN bilgisayarı ile benim bilgisayarım aynı ekranı görebilirmi YOKSA PROGRAM VARMI ACİL CEVAP GELİRSE
2 Eyl 2016 #2 Thyphon T Uzman Üye Katılım 17 Ağu 2016 Mesajlar 237 Tepki puanı 217 Ödüller 9 9 HİZMET YILI Teamviewer adlı programı kullanabilirsin. Oyla 0 Olumsuz oyla
2 Eyl 2016 Konuyu başlatan #3 byTT B Ultra Üye Katılım 14 Haz 2016 Mesajlar 2,257 Çözümler 1 Tepki puanı 383 Ödüller 8 9 HİZMET YILI MuhammeDalgali' Alıntı: Teamviewer adlı programı kullanabilirsin. Genişletmek için tıklayın ... teamwiewer biliyorum bununla arkadaşımla ben aynı ekranı görüp kontrol edebilirmıyız Oyla 0 Olumsuz oyla
MuhammeDalgali' Alıntı: Teamviewer adlı programı kullanabilirsin. Genişletmek için tıklayın ... teamwiewer biliyorum bununla arkadaşımla ben aynı ekranı görüp kontrol edebilirmıyız
2 Eyl 2016 #4 Thyphon T Uzman Üye Katılım 17 Ağu 2016 Mesajlar 237 Tepki puanı 217 Ödüller 9 9 HİZMET YILI byTT' Alıntı: MuhammeDalgali' Alıntı: Teamviewer adlı programı kullanabilirsin. Genişletmek için tıklayın ... teamwiewer biliyorum bununla arkadaşımla ben aynı ekranı görüp kontrol edebilirmıyız Genişletmek için tıklayın ... Evet kontrol edebilirsiniz. Oyla 0 Olumsuz oyla
byTT' Alıntı: MuhammeDalgali' Alıntı: Teamviewer adlı programı kullanabilirsin. Genişletmek için tıklayın ... teamwiewer biliyorum bununla arkadaşımla ben aynı ekranı görüp kontrol edebilirmıyız Genişletmek için tıklayın ... Evet kontrol edebilirsiniz.
2 Eyl 2016 #5 oHakikiDost O Onaylı Üye Katılım 23 Haz 2016 Mesajlar 129 Tepki puanı 0 Ödüller 6 9 HİZMET YILI Benzer masaüstü uzaktanısı 1.Teamviewer 2.Alpemix 3.Anydesk 4.Windows Masaüstü Uzaktın Oyla 0 Olumsuz oyla