Bir bilgisayar da iki pubg lite?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba dostlarim öncelikle selamun aleykum hile kulancaz ama yeni hesap actgimiz icin genelde botlar denk geliyor buda tadimizi kaçırıyor bu yuzden bi bilgisayarda iki pubg nasl acariz bilen varsa soylermi birisini ana hesapla davet atcm dieri hile olcak boyle bisey mümkünmü? NOT:VİRTUAL BOX DENEDİM ekran hatasi veriyor

FENERBAHÇE
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Çok güzel bir düşünce merakla sonucunu bekliyorum

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Pubg Lite ı kastediyorsun değil mi reis

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
olabileceğini düşünmüyorum

Cooldoge
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Güçlü bir ekran kartı + ram olması lazım.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
eskiden 5 6 tane cs açardım aynı anda :D program ismi aklıma gelirse yazarım

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Dostum güzel bir düşünce ama normal bıtanede 60 zor görüyoruz pc güçlüyse eger olabilir ama yinede sanmam onun yerine takım arkadaşın yuksek levelli olursa eger o da olur dostum ban kolay kolay yemessin kenini belli etme sonlara kal ve kill kasma fazla kendi orjınal hesabınlada oynaya bılırsın ben oyle yapıyorum ama ban yememe gibi bir garantısı yok tabı ama yınede etkılı çözümü belli etme sonlara oyna hilen var adam öldürmek istiyorsun anlıyorum seni :) ama en etkılı çözüm bu benim fikrimce tabi

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dostum güzel bir düşünce ama normal bıtanede 60 zor görüyoruz pc güçlüyse eger olabilir ama yinede sanmam onun yerine takım arkadaşın yuksek levelli olursa eger o da olur dostum ban kolay kolay yemessin kenini belli etme sonlara kal ve kill kasma fazla kendi orjınal hesabınlada oynaya bılırsın ben oyle yapıyorum ama ban yememe gibi bir garantısı yok tabı ama yınede etkılı çözümü belli etme sonlara oyna hilen var adam öldürmek istiyorsun anlıyorum seni :) ama en etkılı çözüm bu benim fikrimce tabi
Yok bu acacgim hile zaten kill rekoru eglencesine orjinal oynasam zaten dedgin gibi yaparm

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
sanal windows kurarak yapabilirsin. bunun icin en iyi yontemi asagidaki linkte bulabilirsin.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Virtual box taki ekran sorununu çözüp açabilirsin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...