Bir çocuğun bana insanların içinde karışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yusufy
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Merhaba forum sakinleri bugün bir olay yaşadım :/ olayda bi çocuk otobüste benim boğazımı hafif tuttu ben bu çocuğu tanıyorum sevgilisi bizim sınıfta falan oraları geçelim ne kadar oruçlu olup karışmasamda arkadaşlar engelledi onu , şimdi ben bu çocuğun instagram hesabını istiyorum alabilen arkadaşlar var mı karşılığında lol hesabı wolftü hesap falan veririm. rap müzikten anlayan birisiyim o yüzden hesabı aldıktan sonra buna ben bir diss atıcam lütfen yardımcı olur musunuz ? çocuğun hesabı @atalay_isk bi el atarsanız sevinirim bu benim için çok önemli bulunduğumuz mahallede birbirimizi kollarız yani mahalleye çağırabiliriz ama öyle işleri çok sonraya bırakıcaz eğer iş halolmazsa

ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
tamda bu tür olaylar yüzünden bende hesap hacklemeyi öğrenmek istiyordum inşallah birisi yardımcı olurda kendime de sanada yardımcı olurum

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
burası o tür bir site değil. konu kilit lütfen.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
tamda bu tür olaylar yüzünden bende hesap hacklemeyi öğrenmek istiyordum inşallah birisi yardımcı olurda kendime de sanada yardımcı olurum
Sosyal medya hacklemenin sadece %20 si kod ve yazılımdan geçer geriye kalan %80lik iş kısmı ise sosyal mühendisliktir. Önce sosyal mühendislik üzerine makaleler kitaplar veya bu konus üzerinde çalışmış insanların çalışmalarını araştır. Sonrasında kişiye özgü alt yapı ve yazılım hzırlarsın. Fakat kişisel sosyal medya hesapları hacklemen senin güvenliğin açısından pek de iyi olacağını sanmıyorum. Dikkat et ava giden avlanır. Bunlar öyle şakaya filan gelmez. Ciddi suçtur.

Diğer yandan gururun incinmiş belli ama polise gitmen çok daha mantıklı bırak o uğraşsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...