Bir Dizinin Nasıl İçinden Geçersiniz ?: SheHulk Sezon Finali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Ya aga siz ciddi ciddi AVENGERS'dan buraya nasıl geldiniz ya? biri bana anlatsın çünkü kafayı yiyeceğim.
(Eleştirisel Konu)

HOŞGELDİNİZ

Bildiğiniz üzere Jennifer Walters sezon finalinde bomba etkiler doğurabilecek bir izlenim çıkarabilecekken saçma sapan birşeyle karşımıza çıktı.

2019 yılında MCU Yöneticilerinden Kevın tahtalı köye apaçık yolculuk etmişti (Yalan tabii) . Bu nedenle Kevın bunun olabileceğinin farkındalığından bilincini yapay zekaya aktarmıştı.
Yapay zeka Kevın gibi düşenebiliyordu. Bir yapay zeka marvel'ın başında gerçekten çok iç açıcı değilmi?
Hayır, olay şundan ibaret. Kevın, bundan korktuğundan bu yapay zekaya şimdiden alışılması için ön rütuşları yapıyor.

KEVIN_shehulk.jpg

İzleyenler ve MCU Fanları gerçekten sinirli, bu diziyi çekme amaçları neydi? hikayeyi bağlayabilecekleri ne vardı? Hatta öyleki, şuralara biryerlere eleştri videosu bırakıyorum nedemek istediğimi anlayacaksınız.
Bir tane karakteri vardı maymun etmedikleri, onuda maymundan beter ettiler "DAREDEVIL" prestijini mahvettiler.

:d
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Böyle kötü bir dizi yaptınız bari daredevili katmayın seviyordum adamı

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
dizi aslında şuana kadar guzel gıdıyordu fınal berbat.

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Rezalet sezon finaliydi. bu diziyi beğenmeyene hemen kadın düşmanı damgasını yapıştırıyorlar.

dizi malesef asiri kötü. öyle böyle degil ama, hani 5-6.bölümleri izlerken "noluyor aq" diye izledim, ama saskinliktan degil o kadar kötüydü ki takip edemedim.

dizinin koca evrene kattigi tek sey daredevil oldu simdilik. umarim sezon finali son bölümün sonu tadinda gecer, sacma sapan konulari salarlar.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Herkes bu dizinin finali ile alakalı olumsuz yorumlar yapmış lütfen bana söyleyin finali game of thornes gibiyse hiç izlemiyim

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Ya aga siz ciddi ciddi AVENGERS'dan buraya nasıl geldiniz ya? biri bana anlatsın çünkü kafayı yiyeceğim.
(Eleştirisel Konu)

HOŞGELDİNİZ

Bildiğiniz üzere Jennifer Walters sezon finalinde bomba etkiler doğurabilecek bir izlenim çıkarabilecekken saçma sapan birşeyle karşımıza çıktı.

2019 yılında MCU Yöneticilerinden Kevın tahtalı köye apaçık yolculuk etmişti (Yalan tabii) . Bu nedenle Kevın bunun olabileceğinin farkındalığından bilincini yapay zekaya aktarmıştı.
Yapay zeka Kevın gibi düşenebiliyordu. Bir yapay zeka marvel'ın başında gerçekten çok iç açıcı değilmi?
Hayır, olay şundan ibaret. Kevın, bundan korktuğundan bu yapay zekaya şimdiden alışılması için ön rütuşları yapıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 79791

İzleyenler ve MCU Fanları gerçekten sinirli, bu diziyi çekme amaçları neydi? hikayeyi bağlayabilecekleri ne vardı? Hatta öyleki, şuralara biryerlere eleştri videosu bırakıyorum nedemek istediğimi anlayacaksınız.
Bir tane karakteri vardı maymun etmedikleri, onuda maymundan beter ettiler "DAREDEVIL" prestijini mahvettiler.
Hele HULK? Bruce Banner? Shrek Ailesi Oldular Bildiğiniz. HULK birde oğlunu getirmiş..
Thor:Ragnarok'ta kim bilir hangi hatunlardan bu çocuk... hayır Hulk'ın üstüne alan kadınada yazık be :D

Ekli dosyayı görüntüle 79794

SheHulk, gerçektende rezillikten ibaret. Avengers: EndGame nerede bu dizi nerede, hey yavrum hey.

Ah ah nerede eski Hulk nerede... Marvel üzerinden hep bir karakterin doğuşunu görürdük. Şimdi ise hulkun yok oluşunu :(

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Dizi iyice *** a sardı berbat hiç beklemiyordum izlenmez.

46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Marvel dizilerini hiç sevmem hiç beklentiyi vermedi en iyi dizisi de The Punisher tartışmaya kapalı.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hayırlısı 2 si de avukat ama Marvel Daredevil var diye neredeyse tüm karakterlerini Hell's Kitchen a göndermeye devam ediyor.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
(Eleştirisel Konu)

HOŞGELDİNİZ

Ekli dosyayı görüntüle 79791

ilkere doğru güzeldi de ama final💀

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dizi ortalarında artık baymaya başlamıstı final sahnesinde içine etmeyi başarmıslar

Bir Gün Ölmek Dileğiyle
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
İlerleyen süreçleri görmek lazım kesin bir yargı yapılması doğru değil bence.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
İlerleyen süreçleri görmek lazım kesin bir yargı yapılması doğru değil bence.
İlerleyen süreç derken? herifler 2.sezonun rüyada geçmesini planlıyor :D Bu dizi için ilerleyen süreç diye birşey yok. İlerlemiyor.

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bi ısınamadım şu she hulk olayına zaten bana gore cok gereksız bır konseptti

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bence güzeldi sonu dışında beni sardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...