- Yasaklandı
-
Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
valla ben saten kendim çalışıp aldım be kral babamın parası var ama benim PC ye verecek param yok dedi bende kendim kazanıp kendim aldım saygılar.Babanızın cebinde para olsa, koşa koşa gider alır zaten. Şu anki ülke şartlarında babanızın eğer karun değilse kolunuzdan tutupta sizi shopa götürüp bilgisayar alamaz. Adamın binbir derdi var, evi nasıl geçindireceğini düşünüyor. Böyle hayaller kuracağınıza kendinize şu soruyu sorun: "Ne zaman kendi paramı kazanıp kendime sistem alacağım acaba ? ".
Eğer bir kullanıcının mesajını vb şikayet edecekseniz mesajın sol altındaki "Raporla" seçeneğiyle edebilirsiniz. Eğer şahsi sorunlar - problemler ile ilgili bir bildirim yapıcaksanız herhangi bir moderatöre özel mesaj atabilirsiniz.valla ben saten kendim çalışıp aldım be kral babamın parası var ama benim PC ye verecek param yok dedi bende kendim kazanıp kendim aldım saygılar.
MemoryHack yetkilileri seviliyorsunuz bu arada ve şikayetlerimizi nereden belirte biliriz?
tamda bunu yazacaktım çok güzel demişsin kurucumBabanızın cebinde para olsa, koşa koşa gider alır zaten. Şu anki ülke şartlarında babanızın eğer karun değilse kolunuzdan tutupta sizi shopa götürüp bilgisayar alamaz. Adamın binbir derdi var, evi nasıl geçindireceğini düşünüyor. Böyle hayaller kuracağınıza kendinize şu soruyu sorun: "Ne zaman kendi paramı kazanıp kendime sistem alacağım acaba ? ".
Keskee KWBSKQHSKQHSbir gün uyanıyorsunuz anneniz veya babanız veya ikisinde size şöyle diyor "Hadi oğlum kalk, sana yeni bilgisayar almaya gidelim" (babam bana hala oğlum diyor size ne diyor bilmem)
varya o gün kutsal damacanadan bile kutsaldır jfjdkddmdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?