Bir düşünün...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bir gün uyanıyorsunuz anneniz veya babanız veya ikisinde size şöyle diyor "Hadi oğlum kalk, sana yeni bilgisayar almaya gidelim" (babam bana hala oğlum diyor size ne diyor bilmem)
varya o gün kutsal damacanadan bile kutsaldır jfjdkddmdm

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Xcellerator XC787 im var =)

Ekli dosyalar

• hank.gif
    hank.gif
    1.9 MB · Görüntüleme: 37
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
şöyle bir söz vardır bilirmisin ;
hayaller ile gerçekler hep yarışır hayaller önde gider ama gerçekler kazanır.
saygılar.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Babanızın cebinde para olsa, koşa koşa gider alır zaten. Şu anki ülke şartlarında babanızın eğer karun değilse kolunuzdan tutupta sizi shopa götürüp bilgisayar alamaz. Adamın binbir derdi var, evi nasıl geçindireceğini düşünüyor. Böyle hayaller kuracağınıza kendinize şu soruyu sorun: "Ne zaman kendi paramı kazanıp kendime sistem alacağım acaba ? ".

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Babanızın cebinde para olsa, koşa koşa gider alır zaten. Şu anki ülke şartlarında babanızın eğer karun değilse kolunuzdan tutupta sizi shopa götürüp bilgisayar alamaz. Adamın binbir derdi var, evi nasıl geçindireceğini düşünüyor. Böyle hayaller kuracağınıza kendinize şu soruyu sorun: "Ne zaman kendi paramı kazanıp kendime sistem alacağım acaba ? ".
valla ben saten kendim çalışıp aldım be kral babamın parası var ama benim PC ye verecek param yok dedi bende kendim kazanıp kendim aldım saygılar.

MemoryHack yetkilileri seviliyorsunuz bu arada ve şikayetlerimizi nereden belirte biliriz?

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
valla ben saten kendim çalışıp aldım be kral babamın parası var ama benim PC ye verecek param yok dedi bende kendim kazanıp kendim aldım saygılar.

MemoryHack yetkilileri seviliyorsunuz bu arada ve şikayetlerimizi nereden belirte biliriz?
Eğer bir kullanıcının mesajını vb şikayet edecekseniz mesajın sol altındaki "Raporla" seçeneğiyle edebilirsiniz. Eğer şahsi sorunlar - problemler ile ilgili bir bildirim yapıcaksanız herhangi bir moderatöre özel mesaj atabilirsiniz.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Elini yüzünü yıkamaya gidiyorsun sonra kahvaltı edip üstünü giyinip hadi başkan ben hazırım diyorsun. Bir bakıyorsun hepsi bir rüyaymış tekrar aynı döngü ama bu kez yeni bilgisayar yok... :(

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
tamda bunu yazacaktım çok güzel demişsin kurucum

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
vallaha şu ekonomide bu durumdayken pc fiyatları falan istemem açıkçası

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Dolar: 1,24 Bu dönemde bilgisayar alınmaz..

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Keşke ülkenin durumu böyle olmasaydı da, bunları burada konuşmuyor olsaydık.

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
sonra bi bakmışşsınki hepsi ruyaymış :D

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Böyle bir durum başıma geldi. Babam bir gün ansızın elinde msi bir laptopla çıkıp geldi. Herkese bu his nasip olur inş çok iyi..

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
dostum hayalin niyeyse beni üzdü elinde istediğin gibi bilgisiyar yok anladığım kadarı ile,eğer geçrekten babanın elinde olsa alıcağını düşünüyorum benimde durumum kötüydü kendi imkanlarımla okul çıkışı garsonluk,yazın ise full garsonluk yaptım sonra istediğim bilgisiyarı dizdim ama bilgisiyarı alığım zaman gerçektende oynayacağım hiçbirşey yoktu :/ sana önerim aileni bu konuda gerçekten de zorlamaman.

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Elimdeki yeter reis diyip teşekkür ederim, şimdi çoğu kişi bir hevesle yeni bir pc aldığında yaklaşık 1 2 ay sonra soğuyor hem bilgisayarı kötü olan varsa bilir bozuldukça kendisi tamir edip öğrenir hem oynar hem de donanımla ilgili tecrübe kazanır.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bir bilgisayardan daha çok maneviyata önem veren biri olarak, ufak bir sohbet bile yeter babamla. Bazı babalar oluyor, ağzını bıçak açmıyor herifin. Benimki de onlardan biri maalesef. O yüzden önce bilgisayar değil de babamla konuşabilsem keşke bazı şeyleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...