Onaylı Üye
Dostum mesaj atmak için atma C# site üzerinde kullanılmıyor kullanılır ama ana tabanı öyle değil lütfenC# kullanmalısınız bence hocam en sorunsuz o şuan icin
Yapan var hocam localhost gizleyerek ve SSL sertifikası ile güvence altına almak gerekiyorBilgisayara sunucu kurup site acmak mi ? Dostum hic iyi fikir degil bence.
Anca veritabanında kullanabilirsin C#'ı. Backend tarafı yani.C# kullanmalısınız bence hocam en sorunsuz o şuan icin
İnternette ücretsiz ve ücretli sistemler var. Ücretli olarak Xenforo, ücretsiz olarak myBB'e bakabilirsin.arkadaşımla birlikte bir forum açacağız o forum üzerinden kısaltma linkleri kullanarak insanlara elimizde bulunan offline steam hesaplarını ücretsiz bir şekilde dağıtacağız ( mw2, last of us 2, rdr2 vb oyunlar ) ama bu siteyi hangi dille nasıl oluşturacağımızı bilmiyoruz internetten baktım hemen hemen herkes forum sitesi açmayı godaddy üzerinden anlatıyor godaddy kullanmadan kendi elimizdeki bilgisayara sunucuyu kurarak nasıl siteyi oluşturabiliriz hangi dilleri kullanmalıyız bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Dostum adam nasıl yaparım ne yapmalıyım demiş sen diyorsun ki şu siteden daha iyi yaparsan diyorsun adam daha tam yolu yordamı bilmiyor ki yapsın yaniTürkiyede güncel bir memurlar.forum sitesi var onun daha iyisini kurarsan çok büyük iş yaparsın. kısa sürede çok kazanırsın kaçırma derim
oralardan örnek alır tarzında demiş arkadaş örneklendirme yaparak yaniDostum adam nasıl yaparım ne yapmalıyım demiş sen diyorsun ki şu siteden daha iyi yaparsan diyorsun adam daha tam yolu yordamı bilmiyor ki yapsın yani
teşekkür ederim açıkladıgın için . kusura bakmayın ifade edemedimoralardan örnek alır tarzında demiş arkadaş örneklendirme yaparak yani
Ya yine de konuya göre bir şey yazarsanız çünkü spamdan dolayı ban yeme ihtimaliniz bulunuyor veya diğer sebeplerteşekkür ederim açıkladıgın için . kusura bakmayın ifade edemedim
Aslında gpt chata yazınca herşeyi sırasıyla algoritma şeklinde cevaplıyor kodlamayıda basit olarak yardımcı oluyor hızlı bir şekilde çözülebilirYa yine de konuya göre bir şey yazarsanız çünkü spamdan dolayı ban yeme ihtimaliniz bulunuyor veya diğer sebepler
Detaylandırmak bir yazılımcıya göre çok fazla olmaz bir yazılımcı ne yapacağını bilir ancak chatgpt sadece basit işleri yapıyorAslında gpt chata yazınca herşeyi sırasıyla algoritma şeklinde cevaplıyor kodlamayıda basit olarak yardımcı oluyor hızlı bir şekilde çözülebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?