Bir genç için araba önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
sembol 2008 aldım ben araba yakmıyor fiyakalı değil ama iyi yani kanke

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Tofaş der susarım aga her gencin deneyimlemesi gereken bir araba bence

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Aklındaki Fiyat yedir kral ona göre birşeyler söyleyeyim

Like a diamond 💎
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Honda ivtec yada mitsubishi lancer iyi gider golf alacaksan tdi 1.4 ile 1.6 arası motorda olsun dizel araç daha iyi dir
Dimi bende öyle düşünüyorum ya.
Post automatically merged:

Aklındaki Fiyat yedir kral ona göre birşeyler söyleyeyim
500K 400K arası hocam. Belki daha fazla ailemin göndereceği para daha fazla bile olabilir emin değilim. Dolar üzerinden geldiği için kestiremiyorum.

Ya beyler tofaş iyi güzel de zaten aşığıyım orası ayrı bir şey. Özellikle SLX olanına da. Tofaş sıkıntı çıkartır bana. Uzun yol için uygun bi araç lazım. Honda Civic G kasa aklımda bir de Golf ama golf çok istiyorum hani böyle al beni diyor bildiğin.

Üye
2 HİZMET YILI
Golf iyidir ama araba sürme tecrüben yoksa daha başlangıç için araç bakabilirsin yeni model olmayan.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Dimi bende öyle düşünüyorum ya.

500K 400K arası hocam. Belki daha fazla ailemin göndereceği para daha fazla bile olabilir emin değilim. Dolar üzerinden geldiği için kestiremiyorum.

Ya beyler tofaş iyi güzel de zaten aşığıyım orası ayrı bir şey. Özellikle SLX olanına da. Tofaş sıkıntı çıkartır bana. Uzun yol için uygun bi araç lazım. Honda Civic G kasa aklımda bir de Golf ama golf çok istiyorum hani böyle al beni diyor bildiğin.
Fiat linea var 2012 modelleri seat ibiza var o söylediğin fiyatlara bak beğenirsen al kral ikisinide kullandım ben sevdim seveceğine inanıyorum

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
i20 aga veya herhangi bir hatchback arab iyidir az yakar çok kaçar

Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Honda Civic tam bir genç arabası benim de ilgimi çekiyor hem fiyat olarak hem görüntü olarak. Sana da tavsiye ediyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Kanka honda civic elenance 2008 model alabilirsin hem parçaları bulunuyo ve pahalı deil hemde gaz da kulanirsan km de 1.1tl civari bisi yakıyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
bence toyota corolla alman daha mantıklı olur golftense çünkü vag gurubunun dsg problemi çok fazla var bende bi audi kullanıcısı olarak çok sık sanayiye gidiyorum ve ilk araban olucaksa corolla seni baya bi götürür hem yakıt açısından hemde parçası vs ucuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...