öneri için sağ ol bro yakodlama dili ögrenmen lazım
Bende ilk gördüğümde şaşırdım. sanırsam form standart bot yorumu herhaldeadam mühendisin diyor kodlama dili öğrenmen lazım diye öneri gelmiş xd
başlığa göre mi yoksa içeriğe göre mi bu yorumu yapıyorsunuz. eğer başlığa göre yapıyorsanız içeriği okumanızı öneririm, içeriği de okuduğunuz halde bu yorumu yapıyorsanız. en yakın bir eğitimci ile görüşmenizi tavsiye edebilirim.kodlama dili ögrenmen lazım
dostum zaten bildiğimi ve mantığını öğrenmek istediğimi yazmışım. Sana da aynı şeyi bir eğitimci ile konuşmanı öneririm. Okuduğunu anlama probleminizi var.bunun için kodlama dili eğitimi almalısın youtube de anlatan bir takım hocalar var reel kadar olmasa da ne kadar anlarsın bilemem ama yanında yapan birisinden ders alabiliyorsan daha iyi olur kafana iyi kazınır sonucta insan oglu uyguladıgı şeyler üstünde başarılı olur deneye deneye
bilgi herkes ile paylaşılınca güzeldir bro aristonun sözü. bu yüzden buradan belirtirsen en azından herkes bilgi sahibi olur. teşekkürlerDiscorddan ekle detayli bilgileri veriyim hern0s
github'da bu konularla ilgili bilgi paylaşımı github politikalarına aykırı dostum. yani hile zaten yasal olmayan bir yapı olduğu için github buna izin vermezgithub dan bak kanka bence uğraşmaya gerek yok
hocam githubda oluyorda çoğu hatalı ama bazıları derleme olmuyor bilegithub dan bak kanka bence uğraşmaya gerek yok
Sanmıyorum hocam hazır src'ler olur genelde onlara bakabilirsin aslinda mod menu tarzında birsey yapmak istersen eğerhocam githubda oluyorda çoğu hatalı ama bazıları derleme olmuyor bile
adam haklı dağılın beyleradam mühendisin diyor kodlama dili öğrenmen lazım diye öneri gelmiş xd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?