Onaylı Üye
Hileyi yazdım ama başlatamıyorum visual studio ile yazdım bilen varsa bakabilir mi
ya şimdi benim bir arkdaşımla uğraşıyoruz adamla yazdık filan ama oyuna açamadıkhileyi debuglamak için ctrl+f5 yapman gerek hem yazmayı bilip nasıl çalıştıramıyorsun .d
nba2k21 içinhangi oyun için kral
visual studio cod kullanmayı biliyormusunNe gibi bir hata alıyorsun detaylandırırsan yardımcı olayım.
visual studio code yada onu gibi programları kullanmayı biliyormusunhileyi debuglamak için ctrl+f5 yapman gerek hem yazmayı bilip nasıl çalıştıramıyorsun .d
gönderdimDiscord Aenux#1337 yazarsan yardımcı olabilirim.
Hüseyinn#4851 bakarsan sevinirimDiscord Aenux#1337 yazarsan yardımcı olabilirim.
hayır windows 10. Sorun şöyle hile yazılımı arkadaşım yaptı ama şuan açamıyorum diyor. bana kodu attı bende de açılmıyorne gıbı hata aldıgını soyle cevaplıyolım senın bılgısayar wındows 7 veya 8 se calısmaz hata alırsın reis bunu soylıyım sana
Hüseyinn#4851Kardeşim dc var mı ?
nba dostumHangi oyunu oynuyorsun ? ona göre halledelim
Post automatically merged:
aynen öyle diyebilirzVisual studio code ile'mi debug yapmaya çalışıyorsunuz ?
Vscode ile değil'de visual studio ile yapsanız daha sağlıklı olur, bildiğim kadarıyla vscode de debug yok.aynen öyle diyebilirz
valla reis ben yapmıyorum yabancı bir arkdaşım yapıyor her şeyi yaptık bir tek o kaldıVscode ile değil'de visual studio ile yapsanız daha sağlıklı olur, bildiğim kadarıyla vscode de debug yok.
Dediğim gibi hocam visual studio ile yapmanız daha sağlıklı olucaktır. VsCode bir editör, Visual Studio ise bir geliştirme ortamıdır.valla reis ben yapmıyorum yabancı bir arkdaşım yapıyor her şeyi yaptık bir tek o kaldı
anladım hocam. Peki sizi bulmuşken bir şey sorsam müsaitsenizDediğim gibi hocam visual studio ile yapmanız daha sağlıklı olucaktır. VsCode bir editör, Visual Studio ise bir geliştirme ortamıdır.
Tabi buyrun dm den yazarsanız yardımcı olabilirim.anladım hocam. Peki sizi bulmuşken bir şey sorsam müsaitseniz