Bir insan beyninin %100 ünü kullanırsa ne olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MemoryHackers da
Banlı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
İnsanlar beyin fonksiyonlarının %100 ünü kullansaydı ne olurdu açıklayalım.
En basitiyle ölümsüz olabilirdik
Ama araştırmalar gösteriyorki daha %10 geçen birine rastlanılmadı.ama günümüzün teknolojilerine dayanarak insanların zihin kapasitelerinin %100 kullanıldığı ispat edilmiştir bana göre bu biimsel bir yalan

Beynimizin tamamını kullansaydık eşyaları zihin gücüyle hareket ettirebilirdik (telekinezi) .

İstediğimiz her şeyi hatırlayabilir veya gördüğümüz bir şeyi unitamayabilirdik veya çok çabuk öğrenebilirdik
Hatta hatta konuşmak için dil bilmemize bile gerek kalmazdı. Diğer insanlarla ile konuşmadan telekinezi ile iletişim kurabilirdik veya en zor dilleri bile sadece bir kaç dakikada öğrenebilirdik(!)…

Eğer, beynimizi %100 kapasite ile kullanabilseydik, kurşun geçirmez olurduk… İstediğimiz zaman vücudumuzu çelikten kat be kat daha sağlam olacak kadar sıkıştırabilirdik…

Dış görüşümüzü saçımızın rengini, göz rengimizi, cinsiyetimizi istediğimiz zaman değiştirebilirdik.

Bizim aramızda'da beynini %100 kullanabilen insanlar'ın var olduğuna inanıyorum:D:mum::mum:

Hiç ara vermeden yeni konuyu hazırlıyorum.

• Like
Tepkiler: TtS
⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Beynimizin Aslında %100'ünü Kullanıyoruz. Her Bir Yeri Farklı İşlevlere Sahip. Yürümek, Konuşmak Gibi Yan Etkenler Beynin Farklı Yerlerinden Sinyal Gönderiliyor. Eğer Onlar Olmasaydı, Konuda Bahsettiğin Kadar Zeki Olabilirdik.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Beynin her tarafı farklı işlere yarıyor. Yani beynin tamamı kullanılıyor ama bu beynin %10 unu bile kullanılamaması mevzusunun insanların kendini olduğundan daha güçlü,özel vb. göstermek istemesinden kaynaklandığını düşünüyorum.
Yada en basitinden birisi boş yapmak için konu açmıştır ve garip bir şekilde her yere yayılmıştır :D

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
MemoryHackers da
Banlı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
Beynin her tarafı farklı işlere yarıyor. Yani beynin tamamı kullanılıyor ama bu beynin %10 unu bile kullanılamaması mevzusunun insanların kendini olduğundan daha güçlü,özel vb. göstermek istemesinden kaynaklandığını düşünüyorum.
Yada en basitinden birisi boş yapmak için konu açmıştır ve garip bir şekilde her yere yayılmıştır :D
Bence biraz haklısın :thinkie::thinkie::200iq::200iq:

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
cidden bunlara inanan var mı ? kim kullanmış'ta bunları biliyorlar ?

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI

Peki ya şöyle düşün
Beynini her parçasını dogru duzgun kullanabılıyor musun ?
Mesela kalp ritmini beyin kendisi ayarlıyor ama daha güçlü olsaydı
Beat box yapardık dimi

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
beyler bir film vardı lucy diye o kadında %100 kullanıyordu

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Dostum benim kafamdaki düşünce her insan beyninin %100 ünü kullanır ancak ne kadar etkili kullanırsa o kadar zeki, akıllı va oluyor.. Anlatamadım galiba biraz alkollüyüm

Game Đeveloper
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaş Lucyi yeni izlemiş sanırım :cryangry:

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Katılmıyorum beynimizin her kısmını gerektiği zamanda kullanıyoruz çoğu bilgi depolamaya gidiyor

Griffin Premium
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Beyninin %100 kullanan varlıklar uzaylılardır zaten, hafif insana benzeyen bu varlıklar aslında bir insanın en evrimleşmiş halini özetler. O canlıların güçlerinin herhangi bir sınırı olmadığı için " Süper Güç " denilen uygarlıkları vardır isteseler dünyayı tek füzede yok edebilirler. Fakat onlar sadece canlı değil evrenin koruyucularıdır. Nasıl bir polis asker ülkesi için canını ortaya koyup korumaya çalışıyorsa onlar da bir nevi aynı işi yapıyor. NASA ve Area 51 de bir çok kaynakta mevcuttur. Sonuç olarak bizim kullanmamız şuanlık mümkün değil 16, 7 ile Albert Einsteins kullanmıştır ölüm sebebi bir teori olarak yüksek zeka dan olduğu da söylenmektedir.

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Böyle bi bilginin doğru olduğunu bilip bilmemek mümkün değil. Ama ben de bir insan beyninin %100 ünü kullansa çok değişik şeyler yapabileceğine inanıyorum.

Economist
Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bir yerde okumuştum zaten %100 ünü kullanıyormuşuz aslında.

1881-193∞
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Araştırmalar sadece insanların beyninin %2si hatta %3ünü kullandığını açıklıyor fakat gerçek şu ki albert einstein beyninin yaklaşık %10'unu kullandığı görüldü. Lucy bilim kurgu filmini izleyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...