Bir işte çalışıyorken ekstra gelir kaynağı elde etmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Parayı çalıştır. Eğitim alarak borsada karlı yatırımlar yapmak mümkün, fakat dediğim gibi bilgi gerekiyor muhasebe vs ki okulunu okumadan da elde edebileceğin şeyler.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
borsa ve coin yatırım yapabilirsin onun haricinde trendyol üzerinden al sat yapabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
borsa hisse btc bunlar riskli yatırımlar kardeşim yani kazandığın aylık ücretleri burda heba etmeni istemem.Bakma sen %200 şirketlerin büyüdüğüne krizi fırsata çeviren onlar anlık bir düşme yaşansa yarı yarıya zarara girersin kimse söylemiyor bunları

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
tabiki de ticaret. al sat yapabilirsin. Fakat çok pahalı bir ürün alıp satmaya çalışırsan elinde kalır

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Elindeki Bütçeyle Alım Satım Yapabilirsin Yada Sanal Para Yerine Altın Vb. Ürünleri Alabilirsin O Şekilde Yükselir Paran

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
BTC Öneririm fakat bu zamanlar btcye girme hiç alt coinlerde iyi ilk önce seni kendine çeken güzel işlere vb bi bak hangisini becerebiliyorsan dene dene keşfet o iş ile ilgili projeler üret çalışmaya başla satışlar yap. Veya bunlarla uğraşmak yerine elimiz kolumuz ayağımız varken real hayatda çalışabiliriz.

Üye
5 HİZMET YILI
En kısası gece taksi yada komi garson vb işlerde çalışabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Btcye ne kadar benzese de ben onu direk yatırım olarak değil ama trade olarak nitelendiriyorum öğrenmesi de çok zor değil ufak bir teknik analiz dersi ve ana parayla yapabileceğin bir şey. Ancak balina hesaplara dikkat etmek yem olmamak gerekli :) Onun haricinde bir şeyler bakıyorsan ek gelir olarak grafik tasarım olarak kendini geliştirmen mümkün adobe programlarının arayüzleri ve kullanım şekilleri çok zor değiller. Onları öğrendikten sonrası artık kendi yaratıcılığına kalmış :D

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
link kısaltmalarından prim yaparak kazanabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...