Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir işte çalışıyorken ekstra gelir kaynağı elde etmek
Parayı çalıştır. Eğitim alarak borsada karlı yatırımlar yapmak mümkün, fakat dediğim gibi bilgi gerekiyor muhasebe vs ki okulunu okumadan da elde edebileceğin şeyler.
borsa hisse btc bunlar riskli yatırımlar kardeşim yani kazandığın aylık ücretleri burda heba etmeni istemem.Bakma sen %200 şirketlerin büyüdüğüne krizi fırsata çeviren onlar anlık bir düşme yaşansa yarı yarıya zarara girersin kimse söylemiyor bunları
BTC Öneririm fakat bu zamanlar btcye girme hiç alt coinlerde iyi ilk önce seni kendine çeken güzel işlere vb bi bak hangisini becerebiliyorsan dene dene keşfet o iş ile ilgili projeler üret çalışmaya başla satışlar yap. Veya bunlarla uğraşmak yerine elimiz kolumuz ayağımız varken real hayatda çalışabiliriz.
Btcye ne kadar benzese de ben onu direk yatırım olarak değil ama trade olarak nitelendiriyorum öğrenmesi de çok zor değil ufak bir teknik analiz dersi ve ana parayla yapabileceğin bir şey. Ancak balina hesaplara dikkat etmek yem olmamak gerekli Onun haricinde bir şeyler bakıyorsan ek gelir olarak grafik tasarım olarak kendini geliştirmen mümkün adobe programlarının arayüzleri ve kullanım şekilleri çok zor değiller. Onları öğrendikten sonrası artık kendi yaratıcılığına kalmış