Bir kaç dakika önce yaptığım Petya Ransomware olayı ve Petya Ransomware

iyi birşey mi yaptım

• Evet

• Hayır

• Biraz ağır olmuş

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Dostlar bu aslında size bir soru bir tane çocuk bana discorddan allaha ve atatürke küfür etti bende ona yan discordumdan mesaj attım hile istermisin diye o da kabul etti saniyesinde Petya Ransomware i açtı ve discordan çevrimdışı gözüktü birazcık vicdan yaptım galiba 7-8 yaşındaydı çocuk iyi yaptım kötümü bilmiyorum bu yüzden size soruyorum

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
İyi yapmışsın aklı var dı yazmasaydı öyle her önüne gelene küfür etmek akıl işi değil

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bence yanlış çünkü bir zamanlar böyle düşünüyordum. Örneğin oyunu çok iyi oynuyordum ve adamlar hile kullanıyordu. Bende buna karşılık hile gibi görünen program yazdım aslında windowsu silen bir program ve topluluğa paylaştım en az 60 kişinin pc gitmiştir. En iyi virüs hile adlı virüstür. Dünyanın en iyi virüsü ise antivirüstür. Onun en üstü ise tüm etkinliklerini kaydeden erişim sağlayan işletim sistemleridir.

Birde neden yanlış ailesinden dolayı. Çocuk olduğundan onu suçlu bulacaklar. Yaptığımız her şeyin bir karşılığı var yani sonuçları var o çocuğun ailesi kötü biri ise çocuk bu yüzden dayak yiyecek belki travma sebebiyeti verecek. her şey birbirini tetikler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...