bir karar aldım ve 2 sene uygulayacam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
umarım kazanirsin kanka 15bin biraz zor çalışmak gerekiyor

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
2 yıl önce çalışmaya başladım ben de şuan 18k'dan mezunum Ankara Tıp için mezuna bıraktım şuan gayet iyi gidiyor inşallah sen de amacına ulaşırsın

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Dilediğince olsun dostum. Umarım başarırsın :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
insallah uygulayabilirsin bende aynısını diyordum

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Valla ne okursa oku ama sevdiğin mesleği yapmak için oku, hayırlısı olsun hakkında

Donator
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Bu süreçte soruların olursa veya öneri almak istersen her zaman bana yazabilirsin. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Umarım istediğin yerlere gelirsin 1 sene dişimi sıktım istediğim hayal ettiğim bölümdeyim dostum azimin,hırsın önüne hiçbirşey geçemez. :mum:

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
2 yıl sonra buradayım başaramayacaksın bence hedeflerin zor değil imkansız ötesi.

Milena
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
İyi şanslar, daha ne isteyebilirsiniz ki? :) ;)

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Nasıl böyle bir kanıya vardın? Merak ettim doğrusu.
Tıp kazanırım olmadı Koç Üvinersitesi modüler biyoloji ve genetik kazanırım demen zaten olmasa da olur havasında söylenmiş sözler gibi geldi bana gerçekçi bir hedef olarak söylemediğin belli.

Donator
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Tıp kazanırım olmadı Koç Üvinersitesi modüler biyoloji ve genetik kazanırım demen zaten olmasa da olur havasında söylenmiş sözler gibi geldi bana gerçekçi bir hedef olarak söylemediğin belli.

Neden tıp kazananlar ya da diğer bir deyişle iyi sıralamaya sahip olan insanlar illa bilgisayar oynayamayan insanlar mı olması gerekiyor? Benim sıralamam üç bin küsürdü mesela. Aynı şekilde çevremde bilgisayar oyunlarına merak salan iyi sıralamaya sahip mühendis ve doktor adayları mevcut. Bu tür durumlarda asıl problem çalışma hırsına sahip mi değil mi? Konuyu açan arkadaşta gördüğüm kadarıyla o hırsı kazanmış birisi. Çabalarsa elbette başarır. Şu zamana kadar öğrendiğim nadir şeylerden birisi çalışanın er ya da geç meyvesini aldığıdır. :)

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Neden tıp kazananlar ya da diğer bir deyişle iyi sıralamaya sahip olan insanlar illa bilgisayar oynayamayan insanlar mı olması gerekiyor? Benim sıralamam üç bin küsürdü mesela. Aynı şekilde çevremde bilgisayar oyunlarına merak salan iyi sıralamaya sahip mühendis ve doktor adayları mevcut. Bu tür durumlarda asıl problem çalışma hırsına sahip mi değil mi? Konuyu açan arkadaşta gördüğüm kadarıyla o hırsı kazanmış birisi. Çabalarsa elbette başarır. Şu zamana kadar öğrendiğim nadir şeylerden birisi çalışanın er ya da geç meyvesini aldığıdır. :)
İşte ben onun sözlerinde senin bahsettiğin duyguları kazanma arzusunu göremedim belki de yanılıyorum ama bence öyle :)

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Öyle bile olsa heves kırmaktansa motive etmek her zaman daha iyidir. En basitinden size bir şey kaybettirmez. :)
Hayal kırıklığı yaşaması çok daha kötü olacaktır basit bir şey değil bu sonuçta üniversite,bölüm,yapacağın meslek gibi konular var ortada ben umut verip kan kaybından ölmesi yerine kafadan tek kurşun yemesini tercih ettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...