Seçkin Üye
instagramdaki bir kişiye attığım mesajları geriye çekmem lazım en kolay nasıl yapabilirim tek tek mi geriye çekmem lazım
Bir yolu varsa cidden efsane olucaktı ama mecbur galiba tek tek geri cekiceğimSadeece tek tek çekiliyor bildiğim kadarıyla
Android içinmi program aga pc için mi yorumun için teşekkürler bu aradaİnsta aero diye bir uygulama var 3. part onda eski sürümünde yapabiliyordun ama yeni sürümünde olmuyor herhalde araştırıp bulabilirsin.
Rica ederim android için instaero mod diye aratırsan bulabilirsin fakat güvenilirliği konusnda bir şey diyememAndroid içinmi program aga pc için mi yorumun için teşekkürler bu arada
BlueStacks ten falan bakarım android cihazım yok ama bakıcamRica ederim android için instaero mod diye aratırsan bulabilirsin fakat güvenilirliği konusnda bir şey diyemem
tamamdır hocam bluestacks ta çalışır mı bilmem ama virüs felan olayları için caydırıcı olur.BlueStacks ten falan bakarım android cihazım yok ama bakıcam
Bu işler için kullandığım sistemim var sıkıntı olmaz ya sanırsamtamamdır hocam bluestacks ta çalışır mı bilmem ama virüs felan olayları için caydırıcı olur.
Gönderdiğim kişiden silmek istiyorum geri çekme kistiyorum yani malesef tek tek oda galibaKankam gönderdiğin kişidende silmek istiyorsan tek tek eğer sadece kendınden sılmek ıstıyorsan pc den istegrama gir kişinin üstündeki ! tılayarak konuşmayı sil diye bilirsin
Keşke bir yolu olsa tek tek cok zor olucaktek tek oluyor başka yolu yok diye biliyorum
Program arıyorum be kral inş bulabilirmprogram varsa hepsini silebilir.
Program arıyorum be kral inş bulabilirm
Bakıcaz artık kral bulabilirim inş çünkü tek tek cok zor fazla mesaj varİnş Bulabilirsin ama bence programı yapan yoktur.
Malesef tek tek silicem bulamadım çaresinitoplu sil seçenegi yok tek tek silebiliriz sagol teşeküler saygılar
Post automatically merged:
güzel süper
Post automatically merged:
iyimiş devam