kız hikaye falan atıyorsa yanıtla . sohbetin devamı gelir. yazmaktan çekinnme . kızla öcü değil laMerhabalar iki gün önce stajda bir kız ile tanıştım.Kendisi baya tatlı birisiydi.Surekli göz göze gelip gülmek vb olaylar oldu.Arkadas grubu olarak fotoğraf cekindik ve bende ınstagram'da paylaşmak için izin istedim.Fotografi paylaştıktan 40 45 dakika sonra kız bana ınstagram'dan mesaj attı yine biraz sohbet ettik.Tabi olaylar öncesi fotoğraf çekimi sonrası kendisi telefon numarasını da vermişti.Simdi ben biraz utangaç birisiyim ve acilamk istiyorum ne yapmalıyım nasıl olur dersiniz ? Linç atmayın lütfen xd
Hikaye atmıyor hocam da wpden yazmak istiyorum çünkü tek gün denk geliyorduk ve bölümü değişecekmiş karsilasamayacagim bir dahakız hikaye falan atıyorsa yanıtla . sohbetin devamı gelir. yazmaktan çekinnme . kızla öcü değil la
Devam et diyin da hocam sohbet şuan durdu daha doğrusu dün durdu kaldım Toto gibi ortada xdkonusmaya devam et fakat utanmaktan çekinme
hangi bölüme geçeceğini sor nedenini sor.Hikaye atmıyor hocam da wpden yazmak istiyorum çünkü tek gün denk geliyorduk ve bölümü değişecekmiş karsilasamayacagim bir daha
Post automatically merged:
Devam et diyin da hocam sohbet şuan durdu daha doğrusu dün durdu kaldım Toto gibi ortada xd
Ya biz öğrenciyiz hocam o ebelik 4 ben hemşirelik 2 ama aramızda bir yaş var standart olarak değişiyor bölümler okullar da farklı rotasyon yaptırıyorhangi bölüme geçeceğini sor nedenini sor.
Direkt nasıl başlamam lazım az buz akıl verirsen mükemmel olur yahangi bölüme geçeceğini sor nedenini sor.
arkadaş ortamlarında beraber misiniz ? hiç mi konuşmadın wp de ? az biraz özet geç şuan ki mesafeniYa biz öğrenciyiz hocam o ebelik 4 ben hemşirelik 2 ama aramızda bir yaş var standart olarak değişiyor bölümler okullar da farklı rotasyon yaptırıyor
Post automatically merged:
Direkt nasıl başlamam lazım az buz akıl verirsen mükemmel olur ya
Ya sohbet başlarsam samimi geri dönüş alırım,aynı okulda değiliz o yüzden ortamımız da ayrı.Fakat tanıştığım zaman arkadasi ile de arkadaş oldum.arkadaş ortamlarında beraber misiniz ? hiç mi konuşmadın wp de ? az biraz özet geç şuan ki mesafeni
Deneyeceğim yarın teşekkür ederimAÇIL AMA UTANMA RAHAT OL KENDİN OL HER ZAMAN HER TÜRLÜ İLERLER İLİŞKİN KENDİNE GÜVEN UNUTMA.
Çok haklısın hocam biliyor musun ;(Kardeşim bence eteğindeki taşları dökmelesin zaman geçip gidiyor başkası gelir sen açilana kadar bir an önce davranmalısın özgüvenli ol onunda 2 eli 2 ayağı var seninde korkma
Çok haklısın hocam teşekkür ederimKonuşsan da en kötü red yersin ve bu çok normal birşey. Çok utangaç olmana gerek yok karşındaki de senin benim gibi bir insan
hocam ne güzel işte belki kızda senden hoşlanmıyordur iş yerinde bir iş yaparken mesela ondan bilgi al yardım iste yada kendin git yardım et sohbet açmaya çalış instada hikaye filn atarsa ona yanıtver en kötü hayır der yoluna bakarsın kaybetçek bişey yokMerhabalar iki gün önce stajda bir kız ile tanıştım.Kendisi baya tatlı birisiydi.Surekli göz göze gelip gülmek vb olaylar oldu.Arkadas grubu olarak fotoğraf cekindik ve bende ınstagram'da paylaşmak için izin istedim.Fotografi paylaştıktan 40 45 dakika sonra kız bana ınstagram'dan mesaj attı yine biraz sohbet ettik.Tabi olaylar öncesi fotoğraf çekimi sonrası kendisi telefon numarasını da vermişti.Simdi ben biraz utangaç birisiyim ve acilamk istiyorum ne yapmalıyım nasıl olur dersiniz ? Linç atmayın lütfen xd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?