Bir kıza açılmak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Flört olayları hoştur zevklidir ancak iş ciddiye binmeyeceği için(%99 ihtimalle kesin) kasmaya gerek yoktur.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kesinlikle konuşkan ol çekingen asla takılma açık olmazsan kaybedersin ama kızıda rencide edecek hareketlerde bulunma

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
kız bence yavaştan belirtiyi vermiş yürümeye devam et

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kanka önce kızla iletişimi kesme açılma işine erken davranma bi bak davranışlarına sana nasıl davranıyo eğer her boş bulduğu fırsatta sana temas ediyosa bilki sana karşı o da ilgi duyuyor

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Çok gergin olma, sadece kendin ol ve onu tanımaktan keyif al. İyi şanslar!

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
açılmadan önce biraz sohbete önem ver zaten utangaçsın anlar senin ondan hoşlandığını eğer yüz veriyorsa anla ki onun da gönlü var bir iki hafta sonra açıl öyle pat diye yaparsan garip durur bence

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
tek verecegim tavsiye hemen acilma derim ondanda biraz atilim bekle 2 gün daha cok erken kiz sana öyle bakmiyor olabilir

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Kızında sende bence gönlü var çünkü normal bir kızın böyle bir şeyleri normal karşılamaz diye düşünüyorum
ve sizde bence bazı ışıkları yakmış

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
kanka girişken ol baskın taraf olmaya çalış açılma konusunda en zor kelimeyi en başta söyle ve ona göre şekillendir cümleni en azından bi nevze rahat konusursun

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Merhabalar iki gün önce stajda bir kız ile tanıştım.Kendisi baya tatlı birisiydi.Surekli göz göze gelip gülmek vb olaylar oldu.Arkadas grubu olarak fotoğraf cekindik ve bende ınstagram'da paylaşmak için izin istedim.Fotografi paylaştıktan 40 45 dakika sonra kız bana ınstagram'dan mesaj attı yine biraz sohbet ettik.Tabi olaylar öncesi fotoğraf çekimi sonrası kendisi telefon numarasını da vermişti.Simdi ben biraz utangaç birisiyim ve acilamk istiyorum ne yapmalıyım nasıl olur dersiniz ? Linç atmayın lütfen xd
oda insan en fazla reddeder aranı iyi yap açıl en fazla reddeder ama teklif etmezsen sonsuza kadar pişman olursun içinde kalır

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
açıl kanka çok bekleme zaten seviyorsa herşey mükemmel ilerler sevmiyorsada kız arkadaş ortamına anlatır seni bi tık bakıp gülmeler falan yaşanır kendimden biliyorum :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kızı kaybetmekten korkma daha önüne bir sürü kız çıkıcaktır korkmadan duygularını ifade et ve açıl eğer red eder ise tabiki üzülüceksin belkide ağlicaksın ama ilerde pişman olmicaksın

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Konuşmaktan çekinme. Elinden geldiğince yazmaya çalış sohbet etmeye çalış devamı gelir

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Abicim korkma ısırmaz git duygularını heyecan yapmadan güzelce ifade et ya anlayışla karşılar yada kabul eder

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Olum ne güzel paslaşmıssınız işte yaz de nasılsın oturalım konuşlaım yemek yiyelim canavar değil la bu kız yaz geç adamım benim :D

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
direkt açılma önce konuşmaya çalış 2 gün çok erken daha. zamanla gelişir zaten eğer o da isterse

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Normal olarak konuşamaya devam et, aceleci davranma. Zamanla gerisi gelir. Ondan hoşlandığını anlar ve duygu karşılıklıysa sen de anlarsın. Aceleci davranırsan hoş karşılanmaz, bırak senden iyice hoşlansın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...