Tam olarak katılmıyorum ama evet böyle, kızla daha çok bir samimiyetin olmadığı için direkt bunu yapmanı önermem, ufak ufak sinyaller ver aranız biraz sıcaklaşsın sonra verdiğin ilginin dozajını biraz artır ondan sonra bir anda kes, risk almayı göze alabilirsen. En geç 1 ay içinde o ilgiye muhtaç kalıp sürekli seni isteyecek.kıza ilgiyi ver 1 ay yazma ondan sonra kiz sana yazicak net kizlarin pasifi bu
neredeyse aynı mesajı yazacağımdan alıntılamak istedim, birkaç kızda başta farkında olmadan bunu yaptım. bir tanesi 1 yıl falan takıntı yaptı gerçekten bugları gibi bir şey bu fakat kızı seviyorsan taktikler yerine kendin olmanı tavsiye ederim seni sen olduğun için sevmeyen bir insana gerek yok benceTam olarak katılmıyorum ama evet böyle, kızla daha çok bir samimiyetin olmadığı için direkt bunu yapmanı önermem, ufak ufak sinyaller ver aranız biraz sıcaklaşsın sonra verdiğin ilginin dozajını biraz artır ondan sonra bir anda kes, risk almayı göze alabilirsen. En geç 1 ay içinde o ilgiye muhtaç kalıp sürekli seni isteyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?