Bir kızı seviyorum fakat nasıl açılacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
ÖNCELİKLE tanı ve onun da seni tanımasına fırsat ver o süreçte küçük ilgilerde bulun bundan kastım yeri gelince iltifatlar vs. bu şekilde 2 ay devam ettir daha sonrasında kızın seni tandığına emin olduğun dakika git ve herşeyi açıkla ama bu süreçte friendzone da kalma dikkatli ol

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Aranızda bir süre iletişim geçsin sonra duygusal bir anda yüzyüzeyken söylemen en etkilisi olur

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bodozlama kıvırmadan sölicen hoşlandığını kibar ve nazif olcan

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kanka beraber vakit geçiriyorsan onla bayadır konuşuyorsan bir gün dışarı kahve içmeye falan çağır. Sonra bir yerden hoşlandığını dile getir. Eğer hiç konuşmuyorsanız hiç açılma daha iyi

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Boy takıntısı varsa uzaklaş ilişkiye başladıktan sonra senden uzun birini görünce uzaklaşır zaten eğer yoksa ağırdan al ufak sinyaller ver eğer dönüt alırsan direkt date e çağır kahve sinema yemek vs.. umarım mutlu olursun.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
hiç dolandırma açıl reddederse umursama

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kanka fazla düşünmemek lazım onun yerine direk açıl içinde kuruntu yapacağına afedersin *****de patlasın

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Kızla takıl böyle kafelere götür gezin sonra senden hoşlaniyorum falan de açıl bence

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
bir süre gerçek hayatta vakit geçir onun için özel olan şeyleri ve yerleri kullan genellikle ufaktan onu sevdiğini hissettir ve istediğini belli et gerisi geliyor rahat ve soğuk kanlı olmaya dikkat et

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
arkadaşım çok net ve basit bir şey söyleyeyim sana aşk sevgi gibi şeyler taktik ile bir yere varamadıığın kavramlar o yüzden içinden nasıl geliyorsa sen nasıl bir insansan kendin gibi olarak açılman çok kafaya takma bu tarz şeyleri. eğer kafaya takıp farklı görünürsen belki şimdi olur ancak ilerde gerçek seni görünce hüzünlü son bulur malesef. dediğim gibi neysen o olur olacağı varsa olur gerisi zaten yapacak bir şey yok haksız mıyım?

Hile bir zevktir
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
aynı dert bendede var açılırsam daha konuşmaz diye korkuyorum

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kaybetmekten kormuyorsan git direkt açıl ama korkuyorsan ufak ufak belli et sevdiğini. özgüven önemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...