- Yasaklandı
-
Banlı Üye
Sürekli seninle göz teması kuruyorsa sana bakıyorsa senin sevdiğin şeyleri yapıyorsa seviyordurArkadaşlar bir kızın sizi sevdiğinden nasıl emin olursunuz? Şuan bu ikilem içindeyim benim için özel sevdiğim dizilerin repliklerini fotolarını paylaşıyor yakın arkadaşlara alarak, bu yeterli bir sebep mi? yoksa tesadüf mü?
Kankam mesaja dönme süresi 40 saat olduğu için ilgi de gösteremiyorsun telefona fazla bakan biri değilmiş kardeşi de doğruluyor falan anlamadım ya kızıHocam kız seninle flört ediyor olabilir ama hoşlanıyorda olabilir aşık oldugunu nasıl analrsın bilmem ama kendine aşık edebilirsin meseala yanına git onun huyuna git ve eve gidincede mesaj falan at mesela mesaj falan at ilgilen.
Eğer sende seviyorsan uzatmadan söyle boşuna uzatma zaten hoşlanıyor gibiArkadaşlar bir kızın sizi sevdiğinden nasıl emin olursunuz? Şuan bu ikilem içindeyim benim için özel sevdiğim dizilerin repliklerini fotolarını paylaşıyor yakın arkadaşlara alarak, bu yeterli bir sebep mi? yoksa tesadüf mü?
1- İnsan psikolojisini çok iyi analiz etmek gerekir.Arkadaşlar bir kızın sizi sevdiğinden nasıl emin olursunuz? Şuan bu ikilem içindeyim benim için özel sevdiğim dizilerin repliklerini fotolarını paylaşıyor yakın arkadaşlara alarak, bu yeterli bir sebep mi? yoksa tesadüf mü?
Yani bunları yaşayacak zaman olmadı1- İnsan psikolojisini çok iyi analiz etmek gerekir.
2- Karşınızdaki bayan'ın size karşı nasıl davrandığı çok önemlidir.
3- Eğer sizi sürekli merak ediyorsa, ilgili davranıyorsa ve çevrenizdeki bayanlardan kıskanıyorsa size karşı boş değildir.
Hocam benim açılmam kolay değil neden dersen ilkokuldan beri tanıyorum çok ortak arkadaşımız da var, birde yakın arkadaşlara alıp sadece bana özel atması da garip diğer ortak arkadaşlara sordum onlar görmüyor hikayelerini bana özel açmış yakın arkadaşlara alıp.gidip sormadan açılmadan öğrenemezsin kankam kızın hoşuna gidiyo olabilir dizi repliği ortak yönleriniz olabilir bi arkadaşım var ben stabil dinlemeyi severim oda bayağı dinliyomuş sözlerini falan atıyor ama arkadaşız kızla örneğin dediğim gibi tek yapman gereken şey gidip açılmak
laf arasına sıkıştırarak yakın arkadaşlarında kaç kişi görüyor hikayeni vs diyerek laf almaya çalışabilirsinHocam benim açılmam kolay değil neden dersen ilkokuldan beri tanıyorum çok ortak arkadaşımız da var, birde yakın arkadaşlara alıp sadece bana özel atması da garip diğer ortak arkadaşlara sordum onlar görmüyor hikayelerini bana özel açmış yakın arkadaşlara alıp.
Yani şimdi onu sorarsam bariz biraz yakalanırım gibi hissediyorum ama belki de onu istiyordur sormamı muhabbet açmamı kafam çok karışık bu konuda ne zor işmişlaf arasına sıkıştırarak yakın arkadaşlarında kaç kişi görüyor hikayeni vs diyerek laf almaya çalışabilirsin
sor kanka zarar gelmez içinde tutup büyütüceğine her gün acaba öyle mi hissiyle yaşamaktansa sormak iyidirYani şimdi onu sorarsam bariz biraz yakalanırım gibi hissediyorum ama belki de onu istiyordur sormamı muhabbet açmamı kafam çok karışık bu konuda ne zor işmiş
hissizler yalan söyler mi hocam ?Bence çok takılma böyle şeylere. Nihayetinde sevmese seninle birlikte olmazdı. Ya da bahaneler uydurup seni geçiştirirdi. Ama sevmediğini düşünüyorsan da, bu hissin gerçek olma ihtmali yüksektir. Hisler yalan söylemez
Bugta kaldım.hissizler yalan söyler mi hocam ?
insanı hissiz bırakanlardan beklenmeli asıl 8 senelik dostum dediğim kız sırf sevgilisi ile tartışıyoruz anlaşamıyoruz diye konuşmayalım dedi ondan sonra gidip affettim elime ayağıma bulaştırdım kıza seni seviyorum dedim şimdi milletin elinde or*spu olmuşBugta kaldım.bir ihtimali vardır, herkesten her şeyi bekler oldum
Tamam işte sorun yok nede olsa kardeside doğruladı ve doğruysaKankam öyle ama, mesajlara 10 saatte cevap veriyor genel olarak bahane telefona bakmıyorum ben falan kardeşide doğruladı ama işte böyle şeyler uzaklaştırıyor insanı, kafa karışıyor sürekli anlayamadım bir türlü nasıl emin olacağım hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?