Bir konu hakkında yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar hafta içi 13:00 16:00 arası 20 yaş altı sokağa çıkma iznimiz var. benim evimin hemen altında spor salonu var oraya gidiyorum hafta içi 17:00 18:00 arası gidiyordum. spor salonuna polis geldigince ceza yer miyim sizce evimin hemen altında sokaga çıkma gibi bir olay söz konusu degil. birde bu olaydan nasıl kaçınabilirim polis geldiginde ortadan toz olsam felan nasıl engelleyebilirim bu olayı fikirlerinizi yazarsanız sevinirim. sporun saatlerinide degiştirmek istemiyorum.

Üye
5 HİZMET YILI
iki saat erken gidip ceza parasından tasarruf edebilirsin düşüncen baya saçma, zor bi dönemdeyiz hala keyif peşindesin saati değiştirmiyim bilmem ne gibisinden

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
iki saat erken gidip ceza parasından tasarruf edebilirsin düşüncen baya saçma, zor bi dönemdeyiz hala keyif peşindesin saati değiştirmiyim bilmem ne gibisinden
keyif peşinde degilim vücudum o saatlerde spor yapmaya alışkın benimde yapacak birşeyim yok sporcuyum nabayım ?

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Polisler o sırada ceza yazarlar saatini spor salonu görevlisi ile yada kendin belirle.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Polisler o sırada ceza yazarlar saatini spor salonu görevlisi ile yada kendin belirle.
dogru söylüyorsun mecbur öyle yapıcaz aslında onu biliyorumda daha çok polislere çaktırmama olayını sormuştum bu konuyu nasıl atlatabilirim diye

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
dogru söylüyorsun mecbur öyle yapıcaz aslında onu biliyorumda daha çok polislere çaktırmama olayını sormuştum bu konuyu nasıl atlatabilirim diye

Çaktırmama olayı diye bir şey yok :) Salonu basarlarsa seve seve kimliğini verirsin o zaman her şey ortaya çıkar polis salona girdiğinden kapıdan sıvışayım da yapamazsın kapıda gene yakalanırsın :)

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Çaktırmama olayı diye bir şey yok :) Salonu basarlarsa seve seve kimliğini verirsin o zaman her şey ortaya çıkar polis salona girdiğinden kapıdan sıvışayım da yapamazsın kapıda gene yakalanırsın :)
amcamı ararım teşkillattan gelir svhgjbhsknjks

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kardesim Pandemi döneminde Spor Salonuna bende gitmiyorum, evde yap sporunu biraz sabir et durumlar düzelene kadar,

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
polis yakalasa yazar malum hepimiz korona vürüs var

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Polis görürse cezayı keser. Saatlerinizi izniniz olduğu güne ayarlayın.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
%1500 ceza yersin saatini ayarla ona göre git

Üye
8 HİZMET YILI
polisler iyi olursa yemessin ki sanmıyorum kurallar çok katı spor hocanla konuş

Üye
8 HİZMET YILI
yarın için sokağa çıkma iznim var çalıştığım özel şirketin ayrıcalığı ama ben yarın çalışmıycam yani bu belgeyi dışarda kullanabilicem ama bunu spor için kullanırmısın dersen hayır 2 gün evimde low egzersiz yapıcam spor salonuna gitmiycem sende evinde kalmalısın gereksiz bir çaba sarf ediyorsun

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yarın için sokağa çıkma iznim var çalıştığım özel şirketin ayrıcalığı ama ben yarın çalışmıycam yani bu belgeyi dışarda kullanabilicem ama bunu spor için kullanırmısın dersen hayır 2 gün evimde low egzersiz yapıcam spor salonuna gitmiycem sende evinde kalmalısın gereksiz bir çaba sarf ediyorsun
Çok haklı arkadaş dün akşam pozitif olduğumu öğrendim gencim fakat bu hastalık çok değişik

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Cezayı yersin vallaha kral xd

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Şu anki şartlarda spor salonuna gitmek... Günlük vaka en az 30 bin hatırlatayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...