- Yasaklandı
-
keyif peşinde degilim vücudum o saatlerde spor yapmaya alışkın benimde yapacak birşeyim yok sporcuyum nabayım ?iki saat erken gidip ceza parasından tasarruf edebilirsin düşüncen baya saçma, zor bi dönemdeyiz hala keyif peşindesin saati değiştirmiyim bilmem ne gibisinden
dogru söylüyorsun mecbur öyle yapıcaz aslında onu biliyorumda daha çok polislere çaktırmama olayını sormuştum bu konuyu nasıl atlatabilirim diyePolisler o sırada ceza yazarlar saatini spor salonu görevlisi ile yada kendin belirle.
dogru söylüyorsun mecbur öyle yapıcaz aslında onu biliyorumda daha çok polislere çaktırmama olayını sormuştum bu konuyu nasıl atlatabilirim diye
amcamı ararım teşkillattan gelir svhgjbhsknjksÇaktırmama olayı diye bir şey yokSalonu basarlarsa seve seve kimliğini verirsin o zaman her şey ortaya çıkar polis salona girdiğinden kapıdan sıvışayım da yapamazsın kapıda gene yakalanırsın
katılıyorum baya bir saçmaiki saat erken gidip ceza parasından tasarruf edebilirsin düşüncen baya saçma, zor bi dönemdeyiz hala keyif peşindesin saati değiştirmiyim bilmem ne gibisinden
Çok haklı arkadaş dün akşam pozitif olduğumu öğrendim gencim fakat bu hastalık çok değişikyarın için sokağa çıkma iznim var çalıştığım özel şirketin ayrıcalığı ama ben yarın çalışmıycam yani bu belgeyi dışarda kullanabilicem ama bunu spor için kullanırmısın dersen hayır 2 gün evimde low egzersiz yapıcam spor salonuna gitmiycem sende evinde kalmalısın gereksiz bir çaba sarf ediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?