Bir Öneride Bulunabilecek Arkadaş Varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
8000
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Estağfurullah eğer bütçen yetiyorsa ekran kartı olarak intel'in ekran kartını da albilirsin ama ıntel arc770 modelini almanı tavsiye ederim çok muazzam fiyatına göre özellikleri çoğu ekran kartına günümüzde kafa tutuyor
şuan 3060'da bir sorun yaşamadım ama malum oyunlar artık daha fazlasını isteyebiliyor şuan için bir sorun yok olduğu zaman değiştireceğim öneriniz için sağolun

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
6500xt ekran kartım var şu an sizce üstüne çıkmak için hangi erkan kartını satın alırsam hem hesaplı hem de gayet iyi performans alırım ?
ben 3060a geçmeyi düşünüyorum bence sen de bi bak fps değerlerine falan kafnaa yatarsa da ikinci el alma bence bu ekran kartını sat üstünü tamamla sıfır al kafan rahat olur ikinci el bilmiyon adam napmış ne etmiş tabi tanıdıksa güvenilir bir yerse değişir

Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
3060 almanı tavsiye ederim bende 3060 kullanıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bu ekran kartı tam bır hayal kırıklıgı zaten arastırırsan gorursun once bunu elınden cıkar sonra butcene bak ve uygun ekrankartı alıcaksınız yapıcak bır sey yok malesef

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
AMD ıstıyorm ama
Post automatically merged:

2.el 3060 veya sıfır 3050 ti 3050 baya iyi arkadaşımda var ve oyun ici performansları cidden iyi
kac fps aralıgı

hocam 1660 süper alabilirsin ben kulanıyorum gayet iyi
hocam benım ekran kartı performans testı karsılastırmasında daha ıyı cıkıyor nasıl daha ıyı :D

reis eskisini satıcaksan anlaşabilirsek alabilirim.
eskısını elımde tutmucam tabıkı yenı alırsam satarım sen kaca alırsın ki

ekran kartını 2080 al iyi
yok ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...