Uzman Üye
şuan 3060'da bir sorun yaşamadım ama malum oyunlar artık daha fazlasını isteyebiliyor şuan için bir sorun yok olduğu zaman değiştireceğim öneriniz için sağolunEstağfurullah eğer bütçen yetiyorsa ekran kartı olarak intel'in ekran kartını da albilirsin ama ıntel arc770 modelini almanı tavsiye ederim çok muazzam fiyatına göre özellikleri çoğu ekran kartına günümüzde kafa tutuyor
Ben normal 3050 kullanıyorum şuan dual Asusun bi problem yok yani. Ti da nası bi sorun var ki.3060'ta problem yok zaten 3050ti'den bahsediyorum bu fiyatlara ya 3060 ya da onun muadili ekran kartlarına bakabilirsin amd'nin f/p oluyor
ben 3060a geçmeyi düşünüyorum bence sen de bi bak fps değerlerine falan kafnaa yatarsa da ikinci el alma bence bu ekran kartını sat üstünü tamamla sıfır al kafan rahat olur ikinci el bilmiyon adam napmış ne etmiş tabi tanıdıksa güvenilir bir yerse değişir6500xt ekran kartım var şu an sizce üstüne çıkmak için hangi erkan kartını satın alırsam hem hesaplı hem de gayet iyi performans alırım ?
reis eskisini satıcaksan anlaşabilirsek alabilirim.6500xt ekran kartım var şu an sizce üstüne çıkmak için hangi erkan kartını satın alırsam hem hesaplı hem de gayet iyi performans alırım ?
hocam 1660 süper alabilirsin ben kulanıyorum gayet iyi6500xt ekran kartım var şu an sizce üstüne çıkmak için hangi erkan kartını satın alırsam hem hesaplı hem de gayet iyi performans alırım ?
2.el 3060 veya sıfır 3050 ti 3050 baya iyi arkadaşımda var ve oyun ici performansları cidden iyi6500xt ekran kartım var şu an sizce üstüne çıkmak için hangi erkan kartını satın alırsam hem hesaplı hem de gayet iyi performans alırım ?
AMD ıstıyorm ama3050 ti veya 3060
kac fps aralıgı2.el 3060 veya sıfır 3050 ti 3050 baya iyi arkadaşımda var ve oyun ici performansları cidden iyi
hocam benım ekran kartı performans testı karsılastırmasında daha ıyı cıkıyor nasıl daha ıyıhocam 1660 süper alabilirsin ben kulanıyorum gayet iyi
eskısını elımde tutmucam tabıkı yenı alırsam satarım sen kaca alırsın kireis eskisini satıcaksan anlaşabilirsek alabilirim.
yok kiekran kartını 2080 al iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?