Gelen zamlar gayet normal ya doların artması ile birlikte steamdeki kur fiyatları da güncellendi
evet dostlar neredeyse bizimle yaşıt olan ve 1998 yılında çıkmış bir oyun
steam platformu üzerinde 129 tl zamanında 2 liraya aldığımız neredeyse 25 senelik bir oyun çocukluğumuz counter gibi bu oyunla geçti
sizin bu konu hakkında yorumlarınız neler ?
delireyim mi?
kızıyım mı ?
üzüleyim mi ?
bilemedim
Ekli dosyayı görüntüle 85055
şimdi gel gelelim aynı oyunu ücretsiz bir şekilde sanal pc platformu olan EMUOS üzerinden oynayabiliyoruz
kasma,donma olabilir ama en azından oynayabiliyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 85059Ekli dosyayı görüntüle 85060
Steam'in yaptığı kazığın en mükemmel şekilde anlatımı
Ekonomi maalesefRdr2 de 1000 lira oldu 1 hafta önce 90 a almıştım. Steamden oyun almam artık Epic iyi indirimler yapıyor.
abi 129 tl de olmassın ya belki de değiyodur ama yine de 129 tl de boru değil ya ne diyim güle güle kullan
evet dostlar neredeyse bizimle yaşıt olan ve 1998 yılında çıkmış bir oyun
steam platformu üzerinde 129 tl zamanında 2 liraya aldığımız neredeyse 25 senelik bir oyun çocukluğumuz counter gibi bu oyunla geçti
sizin bu konu hakkında yorumlarınız neler ?
delireyim mi?
kızıyım mı ?
üzüleyim mi ?
bilemedim
Ekli dosyayı görüntüle 85055
şimdi gel gelelim aynı oyunu ücretsiz bir şekilde sanal pc platformu olan EMUOS üzerinden oynayabiliyoruz
kasma,donma olabilir ama en azından oynayabiliyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 85059Ekli dosyayı görüntüle 85060
Steam'in yaptığı kazığın en mükemmel şekilde anlatımı
oyunu almadım dostum oyun hali hazırda yıllarca bende var yani böylesine çok eski bir oyunun,yani neredeyse unutulmaya yüz tutulmuş bir efsaneyi böylesine fahiş bir fiyatla satılması normal değil 129 tl'ye en yeni oyunlar indirimli satılıyorabi 129 tl de olmassın ya belki de değiyodur ama yine de 129 tl de boru değil ya ne diyim güle güle kullan