Bir oyuncu neden hileye yönelir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Tartışmaya açık bir konu, fikirlerimizi belirtelim.

Oyunlar hakkında aşağılık komplekse kapılan kişilerin kendini tatmin etmek için kullandığı bir yöntem. Bu kişiler zevki rekabetten değil üstün olabilmekten alır.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
karşısına gelen oyuncular hile olduğu için hocam madem var bizde kullanalım eşitlik olsun

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
zevk için örnek veriyorum herhangi bir fps oyununda uzmanlaşmak kendini geliştirmek için neden yıllarını harcıyasın ki aç hileni rahatına bak ve ya lol neden yıllarca 150 den fazla heroyu öğrenmekle uğraşıyım ki açarım hileyi milletle d*ş*ak geçer gibi oynar keyfime bakarım

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Canı sıkılmıştır eğlence arar:)

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Aşağılık komplkeksi cart curt falan değil. Şahsen söylüyorum oyunları genelde bir rekabet, rank kasmak gibi şeyler için oynamam, zevk almak için oynarım. Hile kullanmakta oyundan aldığım zevki arttırır. Bu yüzden kullanmaktan çekinmem.

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI

Oyunlar hakkında aşağılık komplekse kapılan kişilerin kendini tatmin etmek için kullandığı bir yöntem. Bu kişiler zevki rekabetten değil üstün olabilmekten alır.
İnsanoğlu onda olmayanı hep ister hocam :D Oynadığım oyunda da yapamadığımı yapmamı sağlıyor, bende olmayan yeteneği bana lutfediyor :D Zevki de ayrı bir boyut :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
çünkü oyunda o kişiyi çok fazla sinirlendirmişlerdir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
can sıkıntısından veya oynadığı elo düşük olabilir rahatsız ediyor olabilir veya daha çok zevk verdiği için benim tercihim 3. den yana

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Oyunda kendisini güçsüz sandığı için olabilir

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
çoğu oyunda oyundakilerden üstün olup onları ezmekten zevk aldığım için açarım bunun aşağılık komplekseyle alakası yok örneğin ben bu zevki valorantta hile açmadan smurf hesaplada alabiliyorum kendi elomdada oynuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
1 seçenek yeteneksiz olduğu için 2. seçenek çok fazla hile ile denk geldiği için

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI

Çoğunlukla merakla başlar bağımlılıkla devam eder :D

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bi adam hile açıyorsa biz neden açmıyalım hile

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
oyunun saçma oyunculuğu muhtemelen yada artık hile onun için bir şart olmuştur eğleniyodur

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI

kötü oynadığı için onu motive etmek yerine üstüne gelip sen kötüsün *** kolsuzu gibi küfürler edip mental kırarlar bu yüzden hileye başlanır

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
birçok nedeni vardır ama en iyi nedenler yetersiz sistem ve oyun adaletsizliği olabilir

Üye
4 HİZMET YILI
ben kendimden örnek vereyim 7 yıldır lol oynuyorum ve 7 yıldır hiç hile kullanmadım kullanan gördüm bi denemek istedim nası bi his ve zorlanmadan oynamak nası bi duygu ve tabi karşımdaki insanların tepkilerinide

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Karşısındaki adamın hile olması, kolsuz olması, zevk almak için olabilir büssürü sebep var yani asıl soruyu sorayım neden açmayalımki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...