hile ile boost yaparak para kazanan çok insan var ve üst ligleri görmek istiyorlarTartışmaya açık bir konu, fikirlerimizi belirtelim.
Oyunlar hakkında aşağılık komplekse kapılan kişilerin kendini tatmin etmek için kullandığı bir yöntem. Bu kişiler zevki rekabetten değil üstün olabilmekten alır.
Kanka borç ile zar zor bir pc alabildim oyunlarda 150-200 fps veriyor rekabetçi oyun oynamak istiyorum monitör 60 hz ekipmanlar desen a-101 piranha pibg desen Allah'a emanet mecbur oyunlardan zevk almak için hileye başvuruyorumTartışmaya açık bir konu, fikirlerimizi belirtelim.
Oyunlar hakkında aşağılık komplekse kapılan kişilerin kendini tatmin etmek için kullandığı bir yöntem. Bu kişiler zevki rekabetten değil üstün olabilmekten alır.
Durumun çok iyi seninKanka borç ile zar zor bir pc alabildim oyunlarda 150-200 fps veriyor rekabetçi oyun oynamak istiyorum monitör 60 hz ekipmanlar desen a-101 piranha pibg desen Allah'a emanet mecbur oyunlardan zevk almak için hileye başvuruyorum
Karşısına gelen hilelerden ve oyundan daha fazla zevk almayı istemesindenTartışmaya açık bir konu, fikirlerimizi belirtelim.