Bir oyuncu neden hileye yönelir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
hergün oynayan kendini geliştirmiş kişiler biz girdiğimizde bizi eziyor tam olarak onda biz çalışmaktan her zaman giremiyoruz

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Can sıkıntısı ve eğlence. Tabii hileci biri karşısına gelirse, ordan da bi hırs yapabilir.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
herkes kullnmya bsldı diye yönlenir sinirleri bozulur ya oyundan soguyacaktır yada hile kullnacaktır

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Oyunda yavaş gelişiyorsa yeteneği pek yoksa hızlı gelişip kazanmak için hileye başvurur oyunu hızlıca tüketmek ister

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
bence bu oyuna yıllarca emek verdikten sonra karşımıza gelen sclerin bizi tokat manyağı yapması bizi de bu işe yönlendirdi.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bana göre bi oyuncu oyundan alabildiği kadar aldığı hazı aldıktan sonra eğlenmek amaçlı yada bulunduğu ranktan yani rütbeden çıkmak için hileye başvurur kısacası bu.

Zoro Hack
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
Bir hile ile oyun oynamak günüm çıldırdı

46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kazanma hissi mutluluk verir bir çok insan o mutluluğun bağımlısıdır hıle yapmak bu hisse gitmenin en kısa yoludur.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
adalet yerini bulsun diye :D eğlencesine :D veya tamamen fırlamalık :D

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bu benim sebebim:
ben hileyi cihazım iyi olmadığı için kullanmıştım. Kulaklığım bile o kadar kötüydü ki ses kasamıyordum bide hile de zıplama, hızlı sürünme, sihirli mermi gibi olaylar olunca iyice sardım hileye ve bu saatten sonra da hileyi bırakacağımı zannetmiyorum

Bir oyuncu neden hileye yönelir?​

Kolu olmadığı için, kalpten gitmemek için, karşısına hile çıkınca o anki sinirle pc yi kırmamak için :)

Üye
4 HİZMET YILI
Oyundan bir beklentisi kalmamıştır, oyunun kalitesi düşüktür ve oyuncu kitlesi toksiktir.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
FPS oyunlarında şahsen panik olduğum ve beceremediğim için kullanıyorum. Bazen arkadaşlar ile bir araya gelip oynayalım diyoruz, her çağırdıklarında gitmemezlik yapıp meraktan öleceğime ben de hileye yöneliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...