Üye
elimde bir apk var hilesi çalışıyor ama eski sürüm olduğu için doğru çalıştıramıyorum bu hatayı nasıl düzeltirim nasıl sürümünü yükseltirim
Bu her hile de öyledir oyun güncellenince yazılımcı hileyi güncellemek zorundadır işe yaramaz yani hocamelimde bir apk var hilesi çalışıyor ama eski sürüm olduğu için doğru çalıştıramıyorum bu hatayı nasıl düzeltirim nasıl sürümünü yükseltirim
tanıdığım bir arkadaş var ama şuan iletişimimiz yok mod menü başkasına ait olmasına rağmen oyunun sürümünü yükseltiü tekrardan aktif ibr şekilde kullanabiliyorduk hileyiHileyi Yapan Adam Güncel Oyun Sürümüne Göre Kodlama Yapmalı Bunun Başka Bir Yolu Yok Diye Biliyorum.
Hocam Arkadaşınıza tekrar yazın tekrar yapmaya çalışın.tanıdığım bir arkadaş var ama şuan iletişimimiz yok mod menü başkasına ait olmasına rağmen oyunun sürümünü yükseltiü tekrardan aktif ibr şekilde kullanabiliyorduk hileyi
hocam aramızda sıkıntıkar oldu o yüzden iletişimimizi kestik zatenHocam Arkadaşınıza tekrar yazın tekrar yapmaya çalışın.
Barışmaya çalışın ya da kendiniz yapın. Veyahut Mod Menü Yapan Kişiye Ulaşmaya Çalışın.hocam aramızda sıkıntıkar oldu o yüzden iletişimimizi kestik zaten
Dostum hilenin güncel sürümünü beklemelisin .delimde bir apk var hilesi çalışıyor ama eski sürüm olduğu için doğru çalıştıramıyorum bu hatayı nasıl düzeltirim nasıl sürümünü yükseltirim
Bu her hile de öyledir oyun güncellenince yazılımcı hileyi güncellemek zorundadır işe yaramaz yani hocamelimde bir apk var hilesi çalışıyor ama eski sürüm olduğu için doğru çalıştıramıyorum bu hatayı nasıl düzeltirim nasıl sürümünü yükseltirim