Onaylı Üye
bir şeyi yapmak istemenize rağmen yapamadığınız şey var mı? Varsa neydi ?
o düzelmez kanka zorla oturup çalışacaksınders çalışmak, yks ye var 5 ay ve halen yapamıyorum nasıl düzelcek bu hal
ya istek anlık geliyor, sonra gidiyor anlamıyorum ki; gece diyorum 7 de kalkıp çalışacağım akşama kadar. Sabah bakmışım 7 de alarmı kapatıp 12 de uyanıyorum. Masaya oturuyorum ders çalışmak için bakmışım yotubede saçma sapan videolar izliyorum ÜPZXOCVJOPZÜXCV. Delircem vallaUyku düzenimi oturtmak için sırf uykum olmadığı halde gecenin 10 unda uyuyup sabah zinde kalkmak istemem ama o kadar sıkılıyorum ki yatakta 4 dönmekten kalkıp her seferinde pc ye bakasım geliyor ama istek olunca ne kadar zor olursa da olsun başarıyor insan ve başardım da bugün sabah 7 de kalktım artık oturttum varsayıyorum
o düzelmez kanka zorla oturup çalışacaksın
O muhabbeti çok iyi biliyorum derse çalışacağım diyip konu konuyu aşıyor shortslarda buluyorum kendimi bi bakmışım 1 saat geçmiş amaan kim bakacak bu saatten sonra diyip kapatıyodumya istek anlık geliyor, sonra gidiyor anlamıyorum ki; gece diyorum 7 de kalkıp çalışacağım akşama kadar. Sabah bakmışım 7 de alarmı kapatıp 12 de uyanıyorum. Masaya oturuyorum ders çalışmak için bakmışım yotubede saçma sapan videolar izliyorum ÜPZXOCVJOPZÜXCV. Delircem valla
hayir 5 kisi ayri motorlar labir motora 5 kişi ?
Benimde ailem karsiydi sence ne yapmisimdir ??motorsiklet almak istiyorum ama alamıyorum çünkü ailem karşı
bende öyle yapacam az kaldıhayir 5 kisi ayri motorlar la
Post automatically merged:
Benimde ailem karsiydi sence ne yapmisimdir ??
Kredi cektim ve motor aldim ve simdi odetiyorum ve geziyorumD