Bir sunucuda hile yapmak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
(Sa-MP hk.)
Arkadaşlar GTA5'i kaldıran bilgisayarım var fakat San Andreas MP 'yi bir yandan bırakamadığım için bu sunucularda tam olarak hile nasıl yapılır onu sormak istiyorum. Girdiğim sunucular samp clienti haricinde client ile giriliyor.
Bu da demek oluyor ki oyun dosyalarını her girişte doğruluyor, izin verilmeyen dosyalara erişim yok. Bazı kişiler aimbot falan sokabiliyor fakat paralı tabiki, tam olarak client korumasını nasıl aşabilirim, yardımcı olabilecek var mı?

Hileye bağımlı birisi sadece
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Rina Client gibi mi onlara da bypass yapılıyor

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
(Sa-MP hk.)
Arkadaşlar GTA5'i kaldıran bilgisayarım var fakat San Andreas MP 'yi bir yandan bırakamadığım için bu sunucularda tam olarak hile nasıl yapılır onu sormak istiyorum. Girdiğim sunucular samp clienti haricinde client ile giriliyor.
Bu da demek oluyor ki oyun dosyalarını her girişte doğruluyor, izin verilmeyen dosyalara erişim yok. Bazı kişiler aimbot falan sokabiliyor fakat paralı tabiki, tam olarak client korumasını nasıl aşabilirim, yardımcı olabilecek var mı?
inş yardımcı olabilmişimdir :) https://memoryhackers.org/konular/samp-client-anti-cheat-bypass.133606/

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
fixlenmiş sanırım üstekki arkadaşın attığı linki bi konttrol edebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
forumları gezersen san andreasın hilesini yayınlayan birini elbet ki bulursun palaşılıyor

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
forumları gezersen san andreasın hilesini yayınlayan birini elbet ki bulursun palaşılıyor
San andreas'ın hilesini aramıyorum, sampta hile yapmak zaten aşırı kolay. Olay, ayrı bir clienti olan sunucuya hile sokmak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...