Seçkin Üye
Evet sonrada neden pazarlarda bukadar pahalı diye pazarcılara kızıyor ya bizim millet hiç anlamıyorum sanki onlar alacakları suyu elektriği herkesten daha ucuza alıyolarda satacakları ürün ucuz olacakyatırımı geçtim para kazanmalarına bile müsade etmiyorlar
herkes birbirinin ne yaptığı derdinde kendi derdinde olan yok kiEvet sonrada neden pazarlarda bukadar pahalı diye pazarcılara kızıyor ya bizim millet hiç anlamıyorum sanki onlar alacakları suyu elektriği herkesten daha ucuza alıyolarda satacakları ürün ucuz olacak
bence burda devletin payı oynuyo ilk yetişen ürünleri kendi ülkemizde kullanıp yabancı ülkere satmasak cok daha gelişmiş ülke ve tarım konusunda ilerleme gösterebilirizüreten bir ülke tarım da ne yapmalı arkadaşlar fikirleriniz nelerdir biz mesela neler yapmalıyız
bizim ülkenin insanı su kaynaklarını çöp kutusu olarak kullandıgı için atmadığı madde kimyasal kalmadığı için çokta verimli suyumuz kaldığı söylenemez....bence en önemli şey olan suyu halletmemiz lazım su kaynaklarını en iyi şekilde değerlendirip bitkinin yeterince su ve mineral almasını sağlarsak tarımı daha verimli hale getirebiliriz
kesinlikle böyle olmalı ama üzlekmizde değil maalesefÇiftçiler desteklenip fazlasıyla üretim yapılmalıdır
işte yapamıyorlarki çok ciddi az bir para alıyor çiftçilertopraklarını düzgün kullanması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?