Kanka bilgisayarıma gir ordan aygıt yöneticisi yapıcaksın sonra orda klavye yerine girip sürümü güncellersen eğer düzelebilir.Sürümü güncellemediğin için bugta kalmıs olabilir.
emin ol her şeyi deneddimGoogleden Driver Booster indir açtıktan sonra tara ya bas pc güncellenmemiş ne varsa günceller (virüs vs. yok ama karsına driver bossterden cıkan ********** falan indirmemeni öneririm )
önce format attım 2 defa yine değişen bir şey yokkDriver booster gibi çöp bir programla güncellemeyin şu driverlarınızı vallahi yazık ediyorsunuz sisteme, buldum güncel dediği driverların çoğu eski sürüm bu programı kullandıktan sonramı yaşadınız bu durumu peki onu sorayım öncelikle ?
önce format attım 2 defa yine değişen bir şey yokk
arkadaşın klavyeyi denedik o da aynnı şekildeDriverları bu gibi programlarla yüklemeyin, sisteme format attıktan sonra anakart cd niz üzerinden ekran kartınızıda üreticinin web adresi üzerinden indirip yükleyin güncellemeleri donanımlarınızı aygıt yöneticinizde görünen donanım kodlarınıza göre araştırıp indirin ki sizin bu konularda bilgisiz olacağınızı düşünmemekteyim bu gibi herşeyi yapmanıza ve format dahi atmanıza rağmen durum aynı ise klavyede sorun olma ihtimali çok daha baskın hocam yeni almış olmanız durumu değiştirmiyor ihtimaller dahilinde arızalı çıkabiliyor.
2 defa 10 attım artık bıktımGördüğüm kadarıyla bilgisayarınızın sürümü 7 veya 8. Win 10 atıp klavyeyi o sürümde de denemeyi düşündün mü? Belki bilgiyasarının sürümü sıkıntılıdır.
nasıl yanituşa macro atamışsındır
Katılıyorum elle program güncellenmeli gidip üreticinin sitesinden en günceli indirilmeli kolay kısa sürsün ben yapamam vs. bahaneleriyle bu programlar kullanılmamalıdır.Driver booster gibi çöp bir programla güncellemeyin şu driverlarınızı vallahi yazık ediyorsunuz sisteme, buldum güncel dediği driverların çoğu eski sürüm bu programı kullandıktan sonramı yaşadınız bu durumu peki onu sorayım öncelikle ?
sordum klavye firmasındaki birisine anakarttla uyumllu değill diyorSorun herşeyi denemene ragmen düzelmediyse Bilgisayarını bir tamirciye götürmeni tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?