bir tuşa bastığımda o bastığım harften 2-3 tane yazıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
öncelikle merhaba, bir klavye aldım ve bu sorunla karşılaştım transformice tarzı oyunlar oynuyorum ve büyük sıkıntılar çekiyorum filtre tuşlarını denedim fakat bu seferde çok saçma oluyor yine aynı marka bir klavye aldım (daha büyük fiyat farkıyla) yine aynı sorunla karşılaşıyorum nedeni nedir bilen olursa yazarsa sevinirim ( başka bir bilgisayarda denedim bu sorunla karşılaşmadım)

Son düzenleme:
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Kanka bilgisayarıma gir ordan aygıt yöneticisi yapıcaksın sonra orda klavye yerine girip sürümü güncellersen eğer düzelebilir.Sürümü güncellemediğin için bugta kalmıs olabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI

Ekli dosyalar

• resim_2021-01-14_201403.png
    resim_2021-01-14_201403.png
    159.5 KB · Görüntüleme: 36
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Googleden Driver Booster indir açtıktan sonra tara ya bas pc güncellenmemiş ne varsa günceller (virüs vs. yok ama karsına driver bossterden cıkan reklamları falan indirmemeni öneririm )

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Googleden Driver Booster indir açtıktan sonra tara ya bas pc güncellenmemiş ne varsa günceller (virüs vs. yok ama karsına driver bossterden cıkan ********** falan indirmemeni öneririm )
emin ol her şeyi deneddim

Ekli dosyalar

• resim_2021-01-14_210731.png
    resim_2021-01-14_210731.png
    261.7 KB · Görüntüleme: 40

Bjorn Lothbrok

B
Driver booster gibi çöp bir programla güncellemeyin şu driverlarınızı vallahi yazık ediyorsunuz sisteme, buldum güncel dediği driverların çoğu eski sürüm bu programı kullandıktan sonramı yaşadınız bu durumu peki onu sorayım öncelikle ?

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Driver booster gibi çöp bir programla güncellemeyin şu driverlarınızı vallahi yazık ediyorsunuz sisteme, buldum güncel dediği driverların çoğu eski sürüm bu programı kullandıktan sonramı yaşadınız bu durumu peki onu sorayım öncelikle ?
önce format attım 2 defa yine değişen bir şey yokk

Bjorn Lothbrok

B
önce format attım 2 defa yine değişen bir şey yokk

Driverları bu gibi programlarla yüklemeyin, sisteme format attıktan sonra anakart cd niz üzerinden ekran kartınızıda üreticinin web adresi üzerinden indirip yükleyin güncellemeleri donanımlarınızı aygıt yöneticinizde görünen donanım kodlarınıza göre araştırıp indirin ki sizin bu konularda bilgisiz olacağınızı düşünmemekteyim bu gibi herşeyi yapmanıza ve format dahi atmanıza rağmen durum aynı ise klavyede sorun olma ihtimali çok daha baskın hocam yeni almış olmanız durumu değiştirmiyor ihtimaller dahilinde arızalı çıkabiliyor.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Driverları bu gibi programlarla yüklemeyin, sisteme format attıktan sonra anakart cd niz üzerinden ekran kartınızıda üreticinin web adresi üzerinden indirip yükleyin güncellemeleri donanımlarınızı aygıt yöneticinizde görünen donanım kodlarınıza göre araştırıp indirin ki sizin bu konularda bilgisiz olacağınızı düşünmemekteyim bu gibi herşeyi yapmanıza ve format dahi atmanıza rağmen durum aynı ise klavyede sorun olma ihtimali çok daha baskın hocam yeni almış olmanız durumu değiştirmiyor ihtimaller dahilinde arızalı çıkabiliyor.
arkadaşın klavyeyi denedik o da aynnı şekilde

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Gördüğüm kadarıyla bilgisayarınızın sürümü 7 veya 8. Win 10 atıp klavyeyi o sürümde de denemeyi düşündün mü? Belki bilgiyasarının sürümü sıkıntılıdır.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Katılıyorum elle program güncellenmeli gidip üreticinin sitesinden en günceli indirilmeli kolay kısa sürsün ben yapamam vs. bahaneleriyle bu programlar kullanılmamalıdır.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Sorun herşeyi denemene ragmen düzelmediyse Bilgisayarını bir tamirciye götürmeni tavsiye ederim.

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Klavyenin programı vs. varsa indirip bi bakmanı tavsiye ederim. Eğer bir sorun göremediysen bir tamirciye götürmelisin bence.

Edit: Başka bir marka klavye ile de denedin mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...