Bir Yetkili Acil Bakabilirmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben yazarım sen oynarsın ..!
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Benim 400 mesajı aştı hesabım ,,hesabımı 13 gündür açmışım ve çok aktif olarak giriyorum mh'ye
400 mesaj ve üzeri Süper üye oluyor.Baktım foruma kayıt süreniz en az 30 gün olmalıdır yazıyor.Ben
konu kasmak istiyorum ama rankım hiç yükselmeyecek 1000 mesaj kasarsam hala onaylı üye olarak kalacam yardımcı olurmusunuz ?

Alkoholisch
Emektar Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
30 Gün geçince zaten süper üye olacaksınız,şuan hiç başka mesaj atmasanız bile...

Ben yazarım sen oynarsın ..!
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
30 Gün geçince zaten süper üye olacaksınız,şuan hiç başka mesaj atmasanız bile...
İşte ben şimdi Efsane üye rankını hedefliyorum muhtemelen 15 günede olurum.15 gün sonra Efsane Üye olsam bile 90 gün beklemem gerekecek ...Bu konuda yardım istym

Alkoholisch
Emektar Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
İşte ben şimdi Efsane üye rankını hedefliyorum muhtemelen 15 günede olurum.15 gün sonra Efsane Üye olsam bile 90 gün beklemem gerekecek ...Bu konuda yardım istym
Evet bekleyeceksiniz gün dolmadan mesajınız ne kadar fazla olsa bile rank atlayamazsınız...(ve yorumlarımıza dikkat edelim ban yemeyelim sonra)

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
CrySpawner Gerekli Açıklamayı Yaptı Sen Diyon ya 1.000+ yorum yazsamda onayli olacam sen yap konu paylaş yararlı konular günleri takma kafana sen siteye yararın olacaksa 1 günde bile 1.000+ konu açarsın sen bu onayli üye falan onlara sürelere kafanı takma yararlı paylaşımlar yap rahat ol :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...