Bir Youtube Kanalı günde en fazla 2 video mu atmalı

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
chatgpt ye sordum youtube algoritmasına göre günde en fazla 2 video at diyo sanırım 2 den fazla video atmak zararlı dimi? yani bir youtube kanalı günde 2 video mu atmalı?
resimdeki chat gpt nin cevabı. ama o uygulamaya hiç %100 güven olmaz çünkü loldeki yasuoya insan değil yordle diyor

peki siz ne düşünüyorsunuz? 🤔 sizce algoritmaya göre günde en fazla kaç video atılmalı

Ekli dosyalar

• ee.PNG
    ee.PNG
    2 KB · Görüntüleme: 21
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bunun limiti yok ama düzene oturtmak adına günde 2 gün de 1 video ideal bir düzen. İstersen 10 video at önemli olan videoların içeriği. Belirli yöntemler vardır gündem de olan şarkı ve sesleri kullanmak, etiketleri kullanmak vb. Bunlara dikkat ettiğin sürece her türlü video izlenir. Bir de mesela oturup kendi kendine şunu de "Ben olsam bu videoyu izlermiydim, sıkılırmıydım veyahutta çevremdeki insanlar izleyip sıkılırmıydı?" bir de bunun dışında sana kesin önerim tarih editleri yapman. Türk tarihindeki ve avrupa tarihindeki Türk milletinin de beğendiği ve sevdiği insanlar hakkında onları havalı gösterecek yüceltecek editler yap. Kurgu olarak çekilen filmlerdeki tarih sahnelerini al edit yap her türlü izlenir.

Üye
1 HİZMET YILI
Bunda gerçekten sınırsız bir potansiyel var ama bence düzeni sağlamak için günde bir ya da iki video atmak ideal olur. Tabii ki, istersen 10 video da paylaşabilirsin, önemli olan içeriklerin kalitesi. Bazı yöntemler var, mesela popüler şarkıları veya sesleri kullanmak, doğru etiketleri eklemek gibi. Bunlara dikkat ettiğinde videoların izlenir. Bir de kendine şunu sor: "Bu videoyu ben izler miydim? Sıkılır mıydım? Ya da çevremdeki biri izlese sıkılır mıydı?" Bu şekilde içeriklerini daha iyi değerlendirebilirsin. Bir de tarih editleri yapmanı kesinlikle öneririm. Hem Türk tarihinden hem de Avrupa’daki Türk milletinin sevdiği tarihi figürlerden alıntılar yaparak onları daha havalı bir şekilde sunabilirsin. Ayrıca film sahnelerinden tarihi anları alıp kendi tarzında bir edit yapman da baya ilgi çeker. Buna emin ol.

Üye
1 HİZMET YILI
YouTube’a günde 2’den fazla video atmak kesin zararlı değil ama dikkatli olmak lazım. Algoritma kaliteye ve izleyici etkileşimine çok önem veriyor, bu yüzden sayıdan çok içerik önemli. Günde 10-20 Shorts atarsan ama hepsi benzer, ilgi çekmeyen videolarsa izlenme süren düşer, bildirim spam’i yapmış olursun ve kanalın zamanla geri plana atılır. En doğrusu, izleyiciyi sıkmadan, kaliteli ve özgün içerikleri düzenli şekilde paylaşmak. Günde 1-2 iyi video, 200 tane alelacele videodan çok daha fazla işe yarar.