Bıraktım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Pubg Artik oynamıyorum. Muggec bullet ( sihirli mermiler Artik herkesde var neredeyse araplar turklr vs herkesde Oyunun civisi cktı adamlara yaklasamiyorsn 300 metrede tek vurmalar iner inmez awm elinde mi vs

Eskiden burdan 3 ay once daha zevkli Esp bile yettiyordu adamları oldurmemize Suan aimbot bile bos kacamiyorsn ki adamlar bir zipliyor bir hizli arabayla geliyor bir isinlaniyor duvardan geciyorlar :) neyse sozu kisasi Aimbot gorme vs sizi kurtarmaz bos şeyler Farkli oyun bulun derim.. Aksi halde surekli sinir olursunuz :)

Son düzenleme:
Mustafa Kemal Atatürk
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ben zıplayanlar la zevk alıyorum. Onları öldürdüğümde bi gülümseme geliyor kullansınlar her oyun hileli güzel bence #H!LEM!Ç!N

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
geçen oyuna giriyim dedim temiz bir şekilde 5 maç 5i de hile yutubırlar nasıl sabrediyo nasıl zevk alıyo anlamış değilim misal kozmik karınca yazık adam geçen video atmış hilecilerden kornuma taktiği, tek sen değil herkes muzdarip

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Tek bir tür hile olsa, yani karşındakinde de aynı hile olsa yine bir şansın var. Oyun %50 %50 olur ve iki tarafta hile olmasına karşın zevkli çatışmalar ortaya çıkar. Ama yok. Araplar illa abartıcak. Hayır ban da yemiyorlar onun güvencesiyle rp alıyorlar.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Telefona geç bence

Hüseyin Batu Altıntaş
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Oyuna ilk girdiğimde hile görürsem eğer hilemi açıyorum.
Ama oyunda hile yoksa eğer adam gibi hilemi kapatıyorum.
amacım oyunda 1.lik değil eğlence amaçlı oynamak.
2. Oyunda Hak yememek mümkün değil çünki 3 kişi hileyse diğerlerinin oyundan soğuması normal ve hakları yenmesi
3. Oyunda eğer siz hile açarsanız keyfinize göre tamam bişey söyleyemem.
ama arapları görüp sizde hile açıyorsanız bu sizin kıskançlığınıza denk gelir yani arapları çekemediğinizden dolayı açmak istersiniz.

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
rules of survival bile bunun için güvenli duvarını geliştirdi

Üye
6 HİZMET YILI
admin atualize o truque para eu jogar nas Regras de Sobrevivência, por favor: Eek:: Eek:: Eek:: Eek:: Eek:: Eek:
Post automatically merged:

admin update the trick for me to play on Rules of Survival please

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...