- Konuyu başlatan
csgosupreme
Süper Üye
bırakman kotu olmuş 6 .sezona kadar ızleseydın benım gıbı 2 ay etkısınden cıkamazdınAA oydu demi o unuttum o diziyi bırakmıstımda hatırlıyom onu![]()
bırakman kotu olmuş 6 .sezona kadar ızleseydın benım gıbı 2 ay etkısınden cıkamazdınAA oydu demi o unuttum o diziyi bırakmıstımda hatırlıyom onu![]()
benı delı gıbı sardı delırdım sonunda@csgosupreme yok be sarmadı bi yerden sonra artık
Öyle diziler yerine daha efso kaliteli diziler var : Colony , Lost , Breakıng Bad , The Last Man On Earth , gibisindenbenı delı gıbı sardı delırdım sonunda
hepsı elden gectı the vampier daries izliyorum ve daha cok dızıyı bakıcam ıns elena vampır olur olduktan sonra bozmaz ınsÖyle diziler yerine daha efso kaliteli diziler var : Colony , Lost , Breakıng Bad , The Last Man On Earth , gibisinden
Hm şimdi konudan saptık yeter bu kadar bende o diziye baslamayı düşünüyom bakalım nasıl ilerleyecekhepsı elden gectı the vampier daries izliyorum ve daha cok dızıyı bakıcam ıns elena vampır olur olduktan sonra bozmaz ıns
Hm şimdi konudan saptık yeter bu kadar bende o diziye baslamayı düşünüyom bakalım nasıl ilerleyecek
Yok knk ben degilim bu arada özele gel ordan konuşalım buraya bos yapmayalımaynen bu arada senmısın kanalıma yorum atan
tamam knk geldımYok knk ben degilim bu arada özele gel ordan konuşalım buraya bos yapmayalım
evet farkettımGüzel güzel renkleri ile oynayıp daha da canlılık verebilirsin
teşekkürler reısGüzel olmuş eline sağlık
eyw babaKız da ,çalışman da güzel kardeşim![]()
yengeye laf yokYengede kütür kütür erik gibi maşllah .
Güzel çalışma
MaliaKadının adı ne? Fenaymış![]()