Açıkcası şu an çok boş hissediyorum... daha düne kadar bilgisayarda oyun oynayıp forumlarda takılırdım. Ama üniversiteden sonra artık bunun böyle olmayacağının farkına vardım. Sonuçta gerçeklikte yaşıyoruz ve belki bir gün aile evinden çıkıp gidecektim ve kendi ayaklarımın üzerinde durmam gerekecekti. Kararımı verip tecili bozdum anlık ve yedek astsubaylığı seçtim. Şansıma çıktı, Amasya 15. Piyade er eğitim tugayında 75 gün ama garip olan deniz piyade olmama rağmen kara kuvvetlerinde eğitim alıyordum. Güzeldi Devrelerim ile eğlenceli bazen yorucu günler geçirdik mezun olduk. (Yd. Asb. olduğu için kursiyer olarak geçiyoruz ve eğitim aldığımız yer okulumuz oluyor mezuniyet falan oluyor.) Kura çekimi ile Hatay iskenderuna gittim. Kıta görevinde çok fazla tecrübe edindim iyi günler geçiriyordum.. Ta kişi 6 şubata kadar. Gerçekten kötüydü evde uyuyordum ve öleceğimi düşündüm gerçekten. Benim için, Devrelerim ve astlarım için gerçekten zorlu bir süreç oldu elimizden geldiği kadar yardım ettik halka. Hatay güzeldi eskiden... O an kararımı verdim astsubaylığa başvurmak. İç hizmet alımı ile spor, sözlü mülakatlarını geçtim şu an sağlık raporum da bitmek üzere. Sanırım hayatıma bir şekil verdim sonunda. Ama bazen bu foruma girip geçmişimi düşünüyorum, konulara bakıyorum cevapları okuyorum. Sebepsiz yere belki ama küçüklüğünü hatırlatıyor bana. Çünkü ben daha çocukken tüyüm çıkmamışken Furkan abinin forumunda günlerimi geçirir eğlenirdim. Belki yine gelirim mesleğimi alınca belki yine eskisi gibi güzel günlerim olur forumda...
Aşk ve sevgiyle kendinize iyi bakın dostlar <3
Aşk ve sevgiyle kendinize iyi bakın dostlar <3