Aga Be Ne İstemiştin?Gerçekleşmedi :/
Sevdiğim kıza 2 yılımı verdim kız istemiyormuş beni :/Aga Be Ne İstemiştin?
2 yıl çok az bro ben 9 sene bekledim de noldu kız seviyosada belli etmiyordu bende açılmadım şu an halen daha üst katımda oturuyor .dSevdiğim kıza 2 yılımı verdim kız istemiyormuş beni :/
2 yıl çok az bro ben 9 sene bekledim de noldu kız seviyosada belli etmiyordu bende açılmadım şu an halen daha üst katımda oturuyor .d
1.sınıftan beri kardeşim lise 1'e gidiyorum yaştan çıkarım yapma6 Yaşından mı aşıksın ?
1.sınıftan beri kardeşim lise 1'e gidiyorum yaştan çıkarım yapma
Ben içime kapanık büyüdüm kardeşim + bide o zamanlar fazla kiloluydum şimdi biraz verdim işte boyum uzayınca kilom azaldı sonra kızın sevgilisi falan olunca bıraktım peşiniYani demek istediğim madem çocukluk aşkın neden açılmadın ?
Aga Be Açılmaktan Korkma En Fazla Ne Olurdu Ozamanlar1.sınıftan beri kardeşim lise 1'e gidiyorum yaştan çıkarım yapma
Aga İlerde Olur BelkiMalesef Hiçbir İstediğin Gerçeklemedi
ama Olmaz ise Daha Kötü Şeyler Olur !Aga İlerde Olur Belki
Kötü Düşünmeama Olmaz ise Daha Kötü Şeyler Olur !
İyi Dedin KralSevinelim diyorsunuz millet saçma sapan aşk sandıkları şeyleri anlatıyor. Hayır yani daha yaşın 13-14 yeni yeni tanışıyorsun bu duygularla, her önüne çıkana ben aşık oldum demek aptallık olur. Ayrıca aşk dediğiniz duygu öyle basit bir şey değil, bir gün yaşayınca anlayacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?