Hayatınızda en çok neye üzüldünüz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
aga bi kız vardı çok seviyordum bi kaç gün arkadaşın topu vardı onun sayesinde görüştüm o kızla ardından biz sevgili olduk bi kaç hafta geçti kızın babası öğrenmiş aq yazdı bana ayrılacaz diye bide 6 şubat

arkadaşımı kaybettim
allah rahmet eylesin

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hiç bir fikrim yok o kadar şeye üzülüyorumki hangisine daha çok üzüldüğümü bilmiyorum :D

Winchester
Donator
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
3 arkadaşımı aynı anda trafik kazasında kaybettim

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bu biraz hüzünlü olucak o yüzden şimdiden üzdüysem kusura bakmayın
Tarih 05:07:2022 annemin doğum gününe iki gün kalmıştı bende bu yaşıma kadar hep annemleydim babam ayrı ve konuşmuyorduk senelerdir annemin doğum günü için avcılarda bi kafede rezervasyon yaptım kız arkadaşım la
Annemle kız arkadaşım çok iyi anlaşıyor du bir sürü masaya hazırlık yaptık biz doğum gününü erkenden kutlucakdık öbürsü gününde annemin arkadaşlarıyla kutlamaya planlıyorduk
Neyse biz herşeyi hallettik akşamı bekliyoruz annemde çalışıyor biz o sıra yemek vs dolaşıyoruz zaman öldürüyoruz akşam saati geldi çattı annemi aradım dedim moralim bozuk annemde telaş yaptı ne oldu gibisinden şeyler sordu bende çaktırmadım gel konuşuruz dedim annemde benim yüzümden birşey oldu diye otobanda hız yapmış 4 yol ağzında kırmızı ışıkda geçerken sağ tarafından bir kamyon çarpmış sağ ön kapıya bakın şuan yazarken bile çok kötüyüm biz annemi bekliyoruz bekliyoruz nerde kaldı diye arıyorum çalıyo çalıyor çalıyor sonunda açılıyo telefon diyorum anne nerdesin kaç saat oldu telefon daki bi adam kimsiniz diyor bende şsşırıyorum Normal olarak diyorum sen kimsin annemin telefonu sende ne işi var sizin annenizin telefonumu diyor bende evet diyorum kimsin sonra diyorki kardeşim annen trafik kazası geçirdi telefonunda tuş kilidi olduğu için ulaşamadık kimseye ben bunu duyunca kanım kesildi dona kaldım kız arkadaşım aldı telefonu adresi aldı vs beni tutup bindirdi taksiye biz hastane gidene kadar orda rahmetli olmuş annem devamı da var uzun ama demem o ki şakada olsa hiç bi sevildiğinizi telaşlandırmayın üzmeyin kırmayın iki günlük dünya kimin nezaman kaybetceiğinizi bilemezsiniz
başın sağolsun dostum üzüldüm

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Selamlar Aslında Üzülcek Çok Şey var Ama Hangisine üzülelim bilemiyoruz

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
annemin ölümü en cok üzendi onsuzluk cok zor :/

Trent Alexander Arnold
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
seninle tanışamamaya:(

Üye
2 HİZMET YILI
prof eskrim oyuncusuydum köprücük kemiğimi kırdım..

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Sevdiğim kız tarafından ekildiğim zaman çok içime oturmuştu

Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
bu sene ısteedğim telefonu alamadım üzüldüm ama bir yandan seevındım kardeşim alıyor dıye vazgeçtim almaktan

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
heveslendiğim ümit bağladığım insanların yarı yolda beni satması

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
insanlara çabuk güvenerek yaptığım herşey

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
boşa okuduğumu ve okuduğum sırada aldatıldığıımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...