cidden ne kadar araştırma yaparsam yapayım para hilesinden öteye geçemiyorum wallhack ,chams,esp box,name esp kodlamayı bilen varsa her hangi bir oyun için yardım edebilrmi (gerçekten bilenler yazsın bilmiyosanız boşa yorum atmayın)
banada öğretsene
bana sen sadece c++ ögren dedin başka birşey demedinki bende onu ögrenmeye calısıyorum ztnYa kardeşim özelden sana anlattım neden tekrar konu açıyorsun ki?
ben bir şey demiyorum ki ztn sana benim azımdan bir kere bile wolftü cıkmadı sen direk wolftü dedin ayrıca sen sadecec+ ögren dedin e bunu ögrensem ztn sıkıntı yok burda ben bunu ogrenmeye calısıyorum saptıran sensinYa kardeşim sen ne diyorsun burda wolftü hile öğreneceğim sana anlatıyorum sende bana diyorsun ki tamam ben başka oyunun hilesini kodlamayla başlayacağım bende diyorum ki wolftü kodları olsun pointerleri olsun wolfa özel başka oyunların hilelerini kodlamak istiyorsan c++ öğren dedim konuyu yanlış saptırma lütfen
ben bir şey demiyorum ki ztn sana benim azımdan bir kere bile wolftü cıkmadı sen direk wolftü dedin ayrıca sen sadecec+ ögren dedin e bunu ögrensem ztn sıkıntı yok burda ben bunu ogrenmeye calısıyorum saptıran sensin
Kardeşim videolarına bakacaktımda dediğini yazdığımda çıkmıyor kanalın linkini koysan daha iyi olurKodlama bilmeyip ogrenmek istiyorsan youtubeye sweethack kodlama dersleri yaz daha iyisini bulamazsin .. ayrintili![]()
Eski kanalimiz 7 telif yeyip kapandi yeni kanalda eski videolar yenileride ekleniyor..Kardeşim videolarına bakacaktımda dediğini yazdığımda çıkmıyor kanalın linkini koysan daha iyi olur
Eski kanalimiz 7 telif yeyip kapandi yeni kanalda eski videolar yenileride ekleniyor..
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Sanal bir savassa bizde bu alemin bir neferleriyiz, pes etmek yokEyv kardeşim telif bende yedim kanal kapandı tekrar açıyorum pes etmek yok .D
Bana da yardım etseneÖzelden mesaj at
Kardeş zulada para hilesi yapılmaz yapılırsa bile fake para tek sende gözükür o para zulu kodlamasını bilmiyorum ama memory hackersta sanırım zulu hile yapmayı bıraktıBeyler bana zulu da para hilesi ve aim wh hilesi öğretecek varmı? ve ya bana yapsanız?