11 Mar 2024 #1 blortx B Onaylı Üye Katılım 18 Ağu 2023 Mesajlar 54 Tepki puanı 0 Yaş 25 2 HİZMET YILI uuidnin ne olduğunu bilmiyorum ama biri uuid mi kaydetti bilgisayara birşey yapabilirmi
11 Mar 2024 #2 Rhaast Süper Üye Katılım 4 Eyl 2021 Mesajlar 609 Çözümler 3 Tepki puanı 173 Ödüller 5 Yaş 29 4 HİZMET YILI Hayır yapamaz Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
11 Mar 2024 Konuyu başlatan #3 blortx B Onaylı Üye Katılım 18 Ağu 2023 Mesajlar 54 Tepki puanı 0 Yaş 25 2 HİZMET YILI Rhaast' Alıntı: Hayır yapamaz Genişletmek için tıklayın ... hocam peki uuid ne oluyor tam olarak merak ettiğimden soruyorumda Oyla 0 Olumsuz oyla
Rhaast' Alıntı: Hayır yapamaz Genişletmek için tıklayın ... hocam peki uuid ne oluyor tam olarak merak ettiğimden soruyorumda
11 Mar 2024 #4 Rhaast Süper Üye Katılım 4 Eyl 2021 Mesajlar 609 Çözümler 3 Tepki puanı 173 Ödüller 5 Yaş 29 4 HİZMET YILI blortx' Alıntı: hocam peki uuid ne oluyor tam olarak merak ettiğimden soruyorumda Genişletmek için tıklayın ... Kısaca anlatılmak gerekirse bilgisayarının kimliği, hiçbir şey yapamaz bu seriallerle Oyla 0 Olumsuz oyla
blortx' Alıntı: hocam peki uuid ne oluyor tam olarak merak ettiğimden soruyorumda Genişletmek için tıklayın ... Kısaca anlatılmak gerekirse bilgisayarının kimliği, hiçbir şey yapamaz bu seriallerle
11 Mar 2024 Konuyu başlatan #5 blortx B Onaylı Üye Katılım 18 Ağu 2023 Mesajlar 54 Tepki puanı 0 Yaş 25 2 HİZMET YILI Rhaast' Alıntı: Kısaca anlatılmak gerekirse bilgisayarının kimliği, seri numarası gibi düşün hiçbir şey yapamaz bu seriallerle Genişletmek için tıklayın ... tamamdır eyvallah reis bende böyle bilgisayara bağlanma gibi şeyler oluyor sandım Oyla 0 Olumsuz oyla
Rhaast' Alıntı: Kısaca anlatılmak gerekirse bilgisayarının kimliği, seri numarası gibi düşün hiçbir şey yapamaz bu seriallerle Genişletmek için tıklayın ... tamamdır eyvallah reis bende böyle bilgisayara bağlanma gibi şeyler oluyor sandım