Birine asla söyleyemeyeceğin ama bilmesini çok istediğin şey nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
all i need is you
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Aldatılmasııı.. Bana çok koyuyor ya biliyorum ama söyleyemiyorum mesela söylesem ondan ayrılacak başını benim omzuma koyacak kızdanda hoşlanıyorum ama bu sefer kahpe ben olacağım.
Kalıyoruz be albayım böyleee işte.

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Aldatılmasııı.. Bana çok koyuyor ya biliyorum ama söyleyemiyorum mesela söylesem ondan ayrılacak başını benim omzuma koyacak kızdanda hoşlanıyorum ama bu sefer kahpe ben olacağım.
ben olsam söylerdim hocam sağlıklı bir ilişki değil sonuçta kız için daha kötü sonuçlar doğurabilir aldatan taraf haksız taraftır (sağlıklı ilişkide)

all i need is you
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
ben olsam söylerdim hocam sağlıklı bir ilişki değil sonuçta kız için daha kötü sonuçlar doğurabilir aldatan taraf haksız taraftır (sağlıklı ilişkide)
Bu sefer elindeki kızı aldı kahpe diyecekler arkamdan yakışır mı sence? Cidden çok değişik duygulardayım. Biraz daha düşüneceğim.

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
İçimde oluşan psikolojik baskıyı anlatamamak aynı zamanda dostumun bilip bana yardım etmesini istiyorum.

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
aldatıldıktan sonraki süreç bakış açına göre değişiyor bende 2 kere aldatıldım ikisinde de gerçek yüzünü gördüm ve ya daha fazla zaman kaybetmedim bakış açısıyla düşündüğüm için umrumda olmadı, o da senin benim gibi bir insan başkasını bulmak zor değil.

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Tekmeyi bas gec geçmişte çok böyle olaylar yaşadım değmiyor dostum

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Doğruyu söyle ve çekil.Sevgi vs. yalan bu dünyada, geçici hevesler.
En azından arkadaşın gerçeği bilsin

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
En yakın arkadaşımdan hoşlanıyorum ama o kızlardan hoşlandığı için söyleyemiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
söyle gitsin belki doğruyu yaparak sevap işlersin

Üye
3 HİZMET YILI
adını vermiyeceğim bir yakın dostum var, kendisi bizim 4 kişilik arkadaş grubumuzda ve bana sadece diğerleri yokken iyi davranıyor. Onlar varken ise ukala ve bana düşmanmış gibi oluyor. O nedenle isteyipte söyleyemeyeceğim şey o şahısın grupta azda olsa dışlanması. Hiç başka arkadaşım yok 1 yıldır ve kimse ile konuştuğumda yok, ait olduğum tek kücük cevrede beni dışlayan tek kişi de o olunca istemsizce bi nefret besliyorum.

Bide eski sevgilim umarım muza basıp düşer inş

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
arkadaşım sevdiğin insanı aldatmışlar ve sen susmayı mı tercih ediyorsun bu nasıl bir düşünce yapısı ben tanımadığım bir insanın aldatılmasını bilsem bile söylerim aldatmanın affı yoktur benim kırmızı çizgimdir büyük yanlış
birine asla söyleyemiceğim şey onu seviyor olmam söyleyemiyorum çünkü ayrıldık her yerden engelliyim

all i need is you
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
adını vermiyeceğim bir yakın dostum var, kendisi bizim 4 kişilik arkadaş grubumuzda ve bana sadece diğerleri yokken iyi davranıyor. Onlar varken ise ukala ve bana düşmanmış gibi oluyor. O nedenle isteyipte söyleyemeyeceğim şey o şahısın grupta azda olsa dışlanması. Hiç başka arkadaşım yok 1 yıldır ve kimse ile konuştuğumda yok, ait olduğum tek kücük cevrede beni dışlayan tek kişi de o olunca istemsizce bi nefret besliyorum.

Bide eski sevgilim umarım muza basıp düşer inş
Cidden üzücü bir durum o tarz insanları çok uzun zaman önce hayatımdan çıkarttım. Tek yaşarım rahat yaşarım kendini üzme rahat ol.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Birinin benden sakladığı ve daha sonrasında söylediği şeyler kalbimi kırar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...