ben olsam söylerdim hocam sağlıklı bir ilişki değil sonuçta kız için daha kötü sonuçlar doğurabilir aldatan taraf haksız taraftır (sağlıklı ilişkide)Aldatılmasııı.. Bana çok koyuyor ya biliyorum ama söyleyemiyorum mesela söylesem ondan ayrılacak başını benim omzuma koyacak kızdanda hoşlanıyorum ama bu sefer kahpe ben olacağım.
Kalıyoruz be albayım böyleee işte.
Bu sefer elindeki kızı aldı kahpe diyecekler arkamdan yakışır mı sence? Cidden çok değişik duygulardayım. Biraz daha düşüneceğim.ben olsam söylerdim hocam sağlıklı bir ilişki değil sonuçta kız için daha kötü sonuçlar doğurabilir aldatan taraf haksız taraftır (sağlıklı ilişkide)
onlara gerçeği anlatmalısın ama biraz daha düşün katılıyorumBu sefer elindeki kızı aldı kahpe diyecekler arkamdan yakışır mı sence? Cidden çok değişik duygulardayım. Biraz daha düşüneceğim.
Tekmeyi bas gec geçmişte çok böyle olaylar yaşadım değmiyor dostumAldatılmasııı.. Bana çok koyuyor ya biliyorum ama söyleyemiyorum mesela söylesem ondan ayrılacak başını benim omzuma koyacak kızdanda hoşlanıyorum ama bu sefer kahpe ben olacağım.
söyle gitsin belki doğruyu yaparak sevap işlersinAldatılmasııı.. Bana çok koyuyor ya biliyorum ama söyleyemiyorum mesela söylesem ondan ayrılacak başını benim omzuma koyacak kızdanda hoşlanıyorum ama bu sefer kahpe ben olacağım.
En yakın arkadaşımdan hoşlanıyorum ama o kızlardan hoşlandığı için söyleyemiyorum
arkadaşım sevdiğin insanı aldatmışlar ve sen susmayı mı tercih ediyorsun bu nasıl bir düşünce yapısı ben tanımadığım bir insanın aldatılmasını bilsem bile söylerim aldatmanın affı yoktur benim kırmızı çizgimdir büyük yanlışAldatılmasııı.. Bana çok koyuyor ya biliyorum ama söyleyemiyorum mesela söylesem ondan ayrılacak başını benim omzuma koyacak kızdanda hoşlanıyorum ama bu sefer kahpe ben olacağım.
Cidden üzücü bir durum o tarz insanları çok uzun zaman önce hayatımdan çıkarttım. Tek yaşarım rahat yaşarım kendini üzme rahat ol.adını vermiyeceğim bir yakın dostum var, kendisi bizim 4 kişilik arkadaş grubumuzda ve bana sadece diğerleri yokken iyi davranıyor. Onlar varken ise ukala ve bana düşmanmış gibi oluyor. O nedenle isteyipte söyleyemeyeceğim şey o şahısın grupta azda olsa dışlanması. Hiç başka arkadaşım yok 1 yıldır ve kimse ile konuştuğumda yok, ait olduğum tek kücük cevrede beni dışlayan tek kişi de o olunca istemsizce bi nefret besliyorum.
Bide eski sevgilim umarım muza basıp düşer inş
Birinin benden sakladığı ve daha sonrasında söylediği şeyler kalbimi kırarAldatılmasııı.. Bana çok koyuyor ya biliyorum ama söyleyemiyorum mesela söylesem ondan ayrılacak başını benim omzuma koyacak kızdanda hoşlanıyorum ama bu sefer kahpe ben olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?