hayır bide ona hep yararım dokundu, lisede küs olduğu arkadaşıyla barıştırdım, sevgili bulmasına yardım ettim, yüzlerce liralık çizgi roman koleksiyonu yapmasında bile yardım ettim mk yarısı benim paramla alınık, yiyecek içecek ısmarlıyordum bolca da.Cidden üzücü bir durum o tarz insanları çok uzun zaman önce hayatımdan çıkarttım. Tek yaşarım rahat yaşarım kendini üzme rahat ol.
kanka net söyle kafan rahat olsun kıza da yazık.Aldatılmasııı.. Bana çok koyuyor ya biliyorum ama söyleyemiyorum mesela söylesem ondan ayrılacak başını benim omzuma koyacak kızdanda hoşlanıyorum ama bu sefer kahpe ben olacağım.
Kalıyoruz be albayım böyleee işte.
hocam bence söyle ne olursan ol yinede söyleAldatılmasııı.. Bana çok koyuyor ya biliyorum ama söyleyemiyorum mesela söylesem ondan ayrılacak başını benim omzuma koyacak kızdanda hoşlanıyorum ama bu sefer kahpe ben olacağım.
Karar verdim söyleyeceğim aynen bu tarz söyleyeceğim.Kızı al karşına, herşeyi açık açık anlat.
Ama senden duymamış gibi yapsın.
Konuyu anlatırken kendini de düzgün anlat.
Hoşlandığı kızın böyle harcanmasına razı olamadım de. Arkadaşlığına devam et.
Abi Başkası uzunce Büsefer oburlerine insan otomatik oyle davranıyor bizi uzenler utansin beAldatılmasııı.. Bana çok koyuyor ya biliyorum ama söyleyemiyorum mesela söylesem ondan ayrılacak başını benim omzuma koyacak kızdanda hoşlanıyorum ama bu sefer kahpe ben olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?